Interieur crush: zet je schoenencollectie in de spotlight met een neon sneaker

Sneakerliefhebbers opgelet: je kunt jouw schoenenkast nu een upgrade geven met een neon sneaker. Zo zet je jouw Nike Air Max collectie écht in het zonnetje.

Ik heb zelf nog een bescheiden schoencollectie. Of nou ja, ik zou het geen schoencollectie noemen. Eerder een Air Max collectie, want ik heb (geen grap) alleen maar Nike Air Max. Blauwe, paarse, zwarte, en mijn favoriet van het moment is de Air Max One Watermelon (groene zool, roze swoosh). Deze collectie geef ik natuurlijk het liefst een mooi plekje in mijn interieur. En met behulp van deze neon sneaker moet dat zéker goed komen.

Nike Air Max neon sneaker

De Nike Air Max neon sneaker is verkrijgbaar in meerdere kleuren: rood, roze, blauw en groen. Zo zal er dus altijd een kleur bij zitten die het beste in jouw interieur past.

Mocht je geen fan zijn van de Nike Air Max, dan heeft deze Etsy verkoper ook nog een Air Jordan voor je in de aanbieding. Je moet er even flink voor in de buidel tasten, want de neon sneaker kost € 333,16. Niet goedkoop, wél super tof.

Zo berg je je schoenen het meest stijlvol op:

De leukste interieur crushes, talloze hacks en een eindeloze bron aan inspiratie. Rechtstreeks in je inbox. Meld je aan voor de Roomed Inspiratieboost.
[mc4wp_form id=”245779″]

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Interieur crush: zet je schoenencollectie in de spotlight met een neon sneaker
Sluiten