Sharon van der Werf
Sharon van der Werf Wooninspiratie 19 mrt 2018

Interieur Crush: deze metalen decofiguren willen wij nu aan de muur hebben hangen

Vanaf dat het moment dat een foto van de metalen panda in mijn Instagram-feed verscheen, wil ik niets anders boven mijn home office hebben pronken. En na het lezen van deze post wil jij er gegarandeerd ook eentje hebben: deze metalen decofiguren van Hoagard.

Ze verzenden gewoon naar Nederland, dus dat is gelukkig geen probleem. Wij hebben de leukste interieurs mét een decofiguur voor je uitgezocht.

roomed-metaal-kunst-muur

Panda

Interieurs met panda’s en flamingo’s zijn een zwak voor mij. Toen deze schattige panda door mijn Instagram-feed naar boven gescrold kwam, was het voor mij dan ook geen verrassing dat deze nu bovenaan mijn wishlist staat te pronken.

roomed-metaal-kunst-muur

Wereldkaart

Leuk voor alle reisfanaten onder ons: deze XXL-versie van de wereld staat ontzettend stijlvol in een grote woonkamer. Plak foto’s op alle plekken ter wereld waar jullie geweest zijn voor een speelse, persoonlijke touch. Voor deze limited versie van 3 meter (!) lang moet je wel flink in je portemonnee tasten: voor € 899,90 heb je ‘m boven de muur hangen.

Wil je niet zo veel geld uitgeven, maar wel de wereldkaart aan je muur? Ze verkopen gelukkig ook nog kleinere versies die een stuk betaalbaarder zijn.

roomed-metaal-kunst-muur

Afrikaans

Een van onze favoriete trends: een Afrikaans interieur. Je geeft een saaie ruimte in één klap een spannend Afrikaans tintje met deze Afrikaanse maskers. We houden van interieurs met een Afrikaans uiterlijk, het is zo kleurrijk dat we dat Afrikaanse zonnetje vanzelf op onze neus voelen branden.

roomed-metaal-kunst-muur

Kunstig

Geef je home office een upgrade met artsy kunst aan de muur. Links spotten we Dalí, in het midden “The Vetruvian Man” van Da Vinci… Er is in ieder geval genoeg inspiratie en talent te vinden in deze kamer!

roomed-metaal-kunst-muur

Natuur

Ook natuurliefhebbers kunnen hun geluk niet op bij de webshop: hoe vind je deze prachtige combi van de kolibrie en een licht interieur met een grote plant? Net alsof je buiten in de natuur staat.

Ben je fan geworden van metalen decofiguren, maar heb je niet zo veel budget? Kijk dan eens naar de metalen decofiguren van de Action. Voor een prikkie haal je ze al in huis!

Bron foto’s: Hoagard

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Interieur Crush: deze metalen decofiguren willen wij nu aan de muur hebben hangen
Sluiten