Interieur crush: met dit tijger vloerkleed wil je de hele dag kroelen

Dit tijger vloerkleed is het vloerkleed van je dromen. En we hebben goed nieuws: hij is er ook in de vorm van een zebra, een luipaard en zelfs een ijsbeer. Dus één voor elke dierenprint-afficionado.

Je kent vast wel die berenvelletjes bij de open haard van vroeger. Of het schapenvelletje van je babyfoto. Mooi zijn ze niet, wél lekker zacht en functioneel. Het Nederlandse merk Doing Goods gaf deze dierenvelletjes een nieuw, hip jasje. Zij laten in India toffe vloerkleden knopen (met de hand!) in de vorm van tijgers, zebra’s, luipaarden en andere wilde dieren. Té tof!

Tijger vloerkleed

Dierenprint

Het tijger vloerkleed (en zijn broertjes en zusjes) heeft dus niet alleen de vorm van een tijger, maar ook de print. De perfecte manier om een vleugje dierenprint aan je interieur toe te voegen! Leuk naast die luie stoel, voor de wieg van je baby, op de kinderkamer of als hippe relax-plek voor je huisdier. Je kunt ze zelfs aan de muur hangen. De kleedjes zijn trouwens gemaakt van schapenwol.

Tijger vloerkleed
IJsbeer vloerkleed
Zebra vloerkleed

Waar koop je dit tijger vloerkleed?

De vloerkleden met dierenprint van Doing Goods zijn in verschillende versies te koop bij Homestock. Ze zijn er ook in twee maten: small (90x63x2 cm) en large (150x90x2 cm). Maatje klein kost je 89,00, groot 159,00 euro.

Meer dierenprint voor je interieur:

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Interieur crush: met dit tijger vloerkleed wil je de hele dag kroelen
Sluiten