Mathilda Verwoerdt
Mathilda Verwoerdt Wooninspiratie 24 aug 2018

Interieur crush: een macramé plantenhangers voor je mooiste planten

Groene planten op tafel? Check. Grote planten op de grond? Check. Planten aan het plafond? Nóg niet. Maar dat duurt niet lang meer nu we deze plantenhangers hebben gespot. Super schattig en stijlvol tegelijk: deze macramé plantenhanger van het Nederlandse Teddy and Wool.

Haal een mini jungle in je huis met deze leuke hangers. Je kan er zelf je favoriete bloempotje in doen met daarin een mooie plant. Houd het neutraal met een pot in aardetinten of kies juist voor een vrolijk kleurtje.

Plantenhanger
Bron: Teddy and Wool

Handgemaakte hangers

De plantenhangers zijn allemaal handgemaakt in het noorden van ons eigen kikkerlandje: in Groningen. Teddy and Wool heeft deze hanger gemaakt van honderd procent natuurlijk katoenen macramé koord.

Aan de bovenkant zit een handige ring om hem op te hangen. Doordat alles handgemaakt is, ziet ieder product er anders uit en is je plantenhanger dus echt uniek!

Plantenhanger
Bron: Teddy and Wool

Neutraal of met een dip dye

Je kan er voor kiezen om de plantenhanger mooi neutraal te houden. Dit is super leuk als je ze voor een gekleurde achtergrond hangt, zoals een roze muur. Maar je kan ook gaan voor een kleurtje aan de onderkant. Je kan kiezen uit de kleuren: marineblauw, mosterdgeel, flamingo roze en olijfgroen.

Staat je lievelingskleur niet in dit rijtje? Niet getreurd. Je kan ook vragen om een gepersonaliseerde bestelling en je plantenhanger zo helemaal naar wens maken.

Plantenhanger
Bron: Teddy and Wool

Je scoort de plantenhanger op Etsy

De plantenhangers zijn van het merk Teddy and Wool en je koopt ze bij Etsy. Ze zijn negentig cm lang en het plantje en de bloempot zijn niet inbegrepen. Maar daardoor kan je er juist nóg meer je eigen draai aan geven! De neutrale variant is €26,99 euro en met een leuk kleurtje kost het je €31,49 euro.

Meer leuke planten accessoires voor in je interieur?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Interieur crush: een macramé plantenhangers voor je mooiste planten
Sluiten