Nancy van Batenburg
Nancy van Batenburg Keuken 23 aug 2018

Interieur crush: dit zijn de mooist ombré pannen die je ooit gezien hebt

Deze ombré pannen van Le Creuset zijn mogelijk de mooiste pannen die we ooit hebben gezien. Zie je ze al staan, in je keuken? Wij wel!

Ze zeggen weleens dat je eet met je ogen. Ergo: dat wat op je bord ligt, moet er een beetje pretty uitzien, wil het ook lekker smaken. Wat ons betreft kook je ook met je ogen. In ieder geval als je deze nieuwe ombré pannen van Le Creuset in je keuken hebt staan. We laten je eerst even alleen met onderstaande video om ons punt duidelijk te maken, daarna praten we verder.

Ombré pannen van Le Creuset

Ben je betoverd? Dat dachten we. De pannen van Le Creuset waren altijd al wonderschoon, maar in ombre uitvoering zijn ze ook nog eens heel trendy. En daar worden we blij van.

De pannen zijn gemaakt van geglazuurd gietijzer en zijn ideaal voor het maken van stoofpotten, soepen en sauzen. Met name ook van die gerechten die je op een regenachtige zondag de hele dag laat staan pruttelen op het vuur. Want dan kun je er ook nog eens de hele dag tegenaan kijken!

Grijze ombre pannen van Le Creuset

Dutch oven

De ombre pannen van Le Creuset zijn uitgebracht in drie verschillende kleuren: roze, grijs en blauw. Onderop is de kleur het meest verzadigd, bovenop zijn de pannen nagenoeg wit. De pannen zijn verkrijgbaar in drie soorten en formaten: er zijn sauspannen en twee formaten van de traditionele braadpan van Le Creuset. Wist je trouwens dat ze die Dutch Oven noemen?

Blauwe ombre pannen van Le Creuset
Roze ombré pannen van Le Creuset
Bron: Le Creuset

Wil je deze ombre pannen van Le Creuset hebben? Ze zijn vooralsnog alleen te koop in Amerika. Maar we hebben goede hoop dat ze ook naar Nederland komen. We houden het voor je in de gaten! Kijk ook op de site van Le Creuset.

Meer ombré:

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Interieur crush: dit zijn de mooist ombré pannen die je ooit gezien hebt
Sluiten