Sharon van der Werf
Sharon van der Werf Shopping 22 mrt 2018

Interieur Crush: haal de lente in huis met deze toffe wall art van IXXI

Voor iedereen die niet het hele jaar door dezelfde kunst aan de muur wil hebben hangen, hebben we iets leuks ontdekt. Dit toffe ‘schilderij’ draai je namelijk om om de sfeer van je huis in één klap te veranderen.

Al eerder schreven we over de tijdelijke IXXI pop-up store, waar het merk IXXI een toffe Star Wars collectie presenteerde. Die pop-up store is helaas alweer weg, maar we hebben wél goed nieuws vanuit IXXI: er is een nieuwe lentecollectie, met als kers op de taart een wel heel bijzondere samenwerking.

Er zijn verschillende kleurrijke beelden van pastel-lover Paul Fuentes, fantastische fotografe Claire Droppert en botanisch fotografe Hannah Lemholt aan de vrolijke lentecollectie toegevoegd.

Rijksmuseum

Onze persoonlijke favoriet: de samenwerking met het Rijksmuseum. In de lente en zomer hang je het frisse boeket met een lichte achtergrond. Zodra het buiten guurder begint te worden, draai je je IXXI om. De IXXI is namelijk dubbelzijdig bedrukt: op de achterkant van de lichte IXXI, is het boeket met de sfeervolle, donkere achtergrond te vinden. Je koopt dus letterlijk twee IXXI’s in één.

roomed-ixxi-rijksmuseum
roomed-ixxi-rijksmuseum
roomed-ixxi-rijksmuseum

Het donkere schilderij is overigens van schilder De Heem, en heet ‘Bloemstilleven in Glazen Vaas’. Het lichte boeket is geschilderd door een anonieme schilder. Wij zouden dit bijzondere ‘schilderij’ maar al te graag in huis willen hebben. Prachtig voor op een grote, lichte muur.

Ook zo’n IXXI in huis halen?

De samenwerking met het Rijksmuseum is voor €149 te koop. De afmetingen zijn 100 x 140 cm. Wil je liever een ander kunstwerk aan de muur hebben hangen? Je maakt je eigen exemplaar al vanaf €29,95.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Interieur Crush: haal de lente in huis met deze toffe wall art van IXXI
Sluiten