Emma Bering
Emma Bering Wooninspiratie 6 sep 2018

Interieur crush: deze industriële hangrekken zijn de eyecatchers in jouw huis

Wil je meer opbergruimte maar heb je geen ruimte voor een kast? Dan zijn deze hangrekken een goed alternatief. Niet alleen zien ze er leuk uit, ze zijn ook nog eens super handig. Waar je ze ook ophangt, ze zijn meteen een echte eyecatcher in je interieur. En daar houden we van.

Mocht je nog een kale muur hebben en die toch graag willen vullen, dan zijn deze hangrekken misschien de oplossing voor jou. Neemt weinig ruimte in beslag en is nog stijlvol ook.

Bron: Casa

De illusie van een schilderij

Hoe leuk zijn deze hangrekken! Dit kan perfect passen in de gang of gewoon in de woonkamer. Het fijne van een hangrek is dat het relatief weinig ruimte in beslag neemt, maar je toch meer plankjes hebt voor je spullen. Het is ook nét even wat anders dan een normale plank aan de muur.

Het zwarte staal als frame om de plankjes geeft het een heel industrieel gevoel en uiterlijk. Daarnaast geeft het ook een beetje de illusie van een schilderij. Met deze hangrekken heb je eigenlijk de mogelijkheid om zelf je schilderij of stilleven in te delen. Je kan net zoals hieronder met een plantje of fotolijst het plankje vullen, of zet er leuke kaarsen neer. Het is helemaal aan jou.

interieur crush hangrek

Deze hangrekken zijn er in meerdere formaten. Haal er meerdere in huis en hang ze bij elkaar aan de muur. Zo krijg je een beetje een gallery wall, maar dan van plankjes. De rekken zijn te koop bij Casa en verschillen in prijzen uiteenlopend van €5,99 tot €9,99.

Meer leuke interieur crushes?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Interieur crush: deze industriële hangrekken zijn de eyecatchers in jouw huis
Sluiten