Emma Bering
Emma Bering Wooninspiratie 24 sep 2018

De leukste accessoires voor deze herfst: houten dieren onderzetters

Onderzetters kunnen soms wat saai zijn, maar dat hoeven ze niet te zijn. Er zijn genoeg onderzetters met leuke printjes en vormen, maar de houten onderzetters die we nu hebben gevonden zijn echt next level. Een prachtige accessoire voor de herfst.

Deze houten onderzetters zijn misschien wel de leukste die we tot nu toe hebben gezien. Niet alleen zijn de vormen leuk, ook het concept is gewoon goed uitgedacht. En daar houden we bij Roomed wel van.

houten onderzetters

Houten onderzetter in de vorm van een egeltje

Het is wellicht niet voor iedereen weggelegd, maar het is wel een echte statement accessoire op je koffietafel. Als je de onderzetters niet gebruikt, dan is het gewoon een herfstige accessoire . Eigenlijk is ‘ie dus gewoon multifunctioneel. En zeg nou zelf, tegen dit lieve egeltje zegt toch niemand ‘nee’?

houten onderzetters

Schapen tellen op je koffietafel

Je kan ook deze leuke versie kopen, een schaapje! Dit is toch gewoon super schattig op je koffietafel? Leuk voor kinderen en volwassenen. En daarnaast valt het ook niet zo op als je ze niet gebruikt. Nooit meer rommelig op je tafel.

houten onderzetters

Een simpele, maar zeker niet minder leuke, olifant

Als egeltjes en schaapjes niets voor je zijn, dan kan je altijd nog voor de olifant gaan. De buik van de olifant die wordt gebruikt als de onderzetter is rond, waardoor de onderzetters zelf een stuk minder opvallend zijn. Dat neemt niet weg dat dit misschien wel onze favoriet is, want wat is de olifant leuk!

Ben jij ook helemaal verliefd op deze leuke houten onderzetters? Je kan ze kopen op Etsy bij de verkoper FireFeatherDesign. Naast deze drie opties zijn er nog meer versies beschikbaar.

Meer lezen over de leukste accessoires voor in huis?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
De leukste accessoires voor deze herfst: houten dieren onderzetters
Sluiten