Mathilda Verwoerdt
Mathilda Verwoerdt Wooninspiratie 22 aug 2018

Interieur crush: Deze gouden banaan lamp wil je hebben

Niets geeft zoveel sfeer in huis als een goede lamp. Zo ook deze gouden banaan lamp die het beste van twee werelden combineert: glanzend goud en mat wit. Super leuk voor op tafel in de (slaap)kamer. Maar alleen als je wel houdt van een grappig en opvallend item in je interieur hier en daar.  

Het leuke aan de lamp is dat er zowel een staande variant als een liggende variant van is. Ideaal voor als je een banaan nét iets te gek vind, want liggend heeft ie ook wel een beetje wat weg van een bloem.

Gouden banaan lamp

Go bananas

Na de ananassen en roze flamingo‘s, is het nu (letterlijk) tijd voor de gele banaan om te shinen. Hoewel die niet knalgeel is, maar mooi glanzend goud waardoor ie een luxe uitstraling krijgt. Toch ziet ie er door de vormen lekker speels uit. De binnenkant is juist mat wit; het lijkt net echt op de binnenkant van een bananenschil. De lampen zijn gemaakt van resin en glas en hebben een eenvoudig zwart snoer van 2,8 meter lang. Handig!

Even dimmen

Het voordeel aan de lamp is dat je de lichtsterkte kan aanpassen. Vind je de lamp iets te fel? Dan kan je ‘m ook dimmen en juist warm licht laten afgeven. En dat geeft meteen meer sfeer aan de kamer! Doordat je scherp en warm licht met elkaar af kan wisselen, is de banaan lamp perfect als nachtlampje in de slaapkamer.

De gouden banaan lamp kopen

Zie jij deze gouden banaan lamp al helemaal stralen in je interieur en wil je deze nu meteen kopen? Dat snappen we wel. Je koopt hem bij Homestock en voor €229,00 euro is ie voor jou.

 

Meer leuke lampen voor in je interieur?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Interieur crush: Deze gouden banaan lamp wil je hebben
Sluiten