Maaike Kooijman
Maaike Kooijman Shopping 30 aug 2018

Interieur crush: een gegraveerd wijnglas met hét motto voor jouw weekend

Een beetje witte wijn door de risotto, wat rosé ernaast omdat het er zo lekker bij is en daarna nog een paar glaasjes rood omdat het zo gezellig is met je vriendinnen. Jup: wine flies when you’re having fun. En we hebben een gegraveerd wijnglas gevonden dat je precies dat vertelt.

Waar we dat vonden? Op Etsy, natuurlijk. De Amsterdamse verkoper ontwierp allerlei opdrukken voor wijnglazen, variërend van ‘Rosé the day away‘ en ‘It’s wine o’clock‘ tot simpelweg ‘Vin’. 

Wine flies when you’re having fun

Allemaal leuk en aardig (en sowieso heel tof als cadeautje), maar ‘Wine flies when you’re having fun‘ is toch echt onze favoriet. Gewoon omdat het, nou ja, heel erg waar is. En het mooie is dat de tekst waarschijnlijk alleen nog maar grappiger wordt naarmate je meer drinkt – wel met mate, natuurlijk.

gegraveerd wijnglas Wine Flies When You're Having Fun 2

Gegraveerd wijnglas

De glazen zijn niet heel groot, maar als je wilt, kun je er toch mooi een halve fles in kwijt: 44 centiliter. Dat het een gegraveerd wijnglas is, betekent bovendien dat het ook in de vaatwasser kan – hoef je niet met je aangeschoten koppie nog zelf de afwas te doen ook.

De glazen zijn voor €5,32 per glas te bestellen op Etsy. Vanaf 5 glazen kun je nog korting krijgen ook. Kortom: laat die wijn (en vrienden) maar komen.

Meer must haves voor je interieur

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Interieur crush: een gegraveerd wijnglas met hét motto voor jouw weekend
Sluiten