Interieur crush: een poster met het dieren alfabet in de kinderkamer

Interieur crush: een poster met het dieren alfabet in de kinderkamer

Wij hebben dé manier gevonden om kinderen kennis te laten maken met het alfabet: door middel van deze poster. Met het dieren alfabet worden de letters van het alfabet namelijk gecombineerd met de lievelingsdieren van je kindje. En laat dat het leerproces nou eens tien keer versnellen!

Het is het ideale cadeau voor de kinderkamer, maar we kunnen ons ook voorstellen dat je deze poster lekker voor je eigen spruit koopt.

Wat een details!

De tekeningen zijn prachtig gemaakt en ontzettend gedetailleerd. Zoom eens in op de volgende afbeeldingen, dan begrijp je wat we bedoelen.

Liever in het Engels?

Niet getreurd voor Engelse kindjes: er is ook een Engelse versie. Deze staat iets anders gerangschikt, maar het principe is hetzelfde. Ook leuk voor Nederlandse kids die graag de Engelse taal willen leren.

Je haalt deze te schattige (en leerzame!) poster in huis voor €39,50 op onze favoriete website Etsy. Je krijgt dan een poster van 65 x 50 cm, inclusief lijst en ophangsysteem. Met alleen een spijkertje in de muur ben je dus klaar, ideaal!

Nog meer tips voor de kinderkamer: