Sharon van der Werf
Sharon van der Werf Interieur 9 jul 2018

Interieur crush: dit super stijlvolle wiegje is de ster van de kinderkamer

Laten we even eerlijk zijn. Als een echte interieurgek wil jij koste wat het kost een stijlvolle babykamer. Geen rondslingerend speelgoed voor jou, jij weet namelijk precies wat je wilt. Een kinderkamer die perfect in jouw interieur past. En daar hebben wij dan weer de mooiste wieg bij gevonden.

Deze prachtige lichte wieg past goed in een dromerig, Scandinavisch interieur, maar door de stoere zwarte poten kan de wieg ook prima in een industrieel interieur geplaatst worden. Een multifunctioneel design dus, als je het ons vraagt!

wieg kinderkamer
wieg kinderkamer

De wieg is speciaal gemaakt voor de kleinsten onder ons: voor baby’s van 0 tot 1 jaar oud. Na 1 jaar wordt aangeraden om de wieg om te verwisselen voor een groter exemplaar.

Staal, rotan en leer
De wieg is gemaakt van natuurlijke en duurzame materialen. Stevig leer is gebruikt om het hout bij elkaar te houden. Daarnaast is de wieg helemaal transparant, zodat je kleine alles in de kamer goed in de gaten kan houden. Extra geschikt voor nieuwsgierige baby’s dus!

wieg kinderkamer
wieg kinderkamer
wieg kinderkamer

Op dit moment wordt de wieg alleen in Duitsland bezorgd, maar op de website staat ook dat je voor internationale bestellingen even contact op moet nemen via het contact formulier. Dus wie weet, fingers crossed en hopelijk willen ze een uitzondering maken en deze prachtige wieg naar ons kikkerlandje versturen!

De wieg kost €740,- en je koopt ‘m op de Duitse website Bermbach handcrafted. Je kunt kiezen voor de wieg zonder matras, of mét matras.

De meest stijlvolle kinderkamers:

Op zoek naar inspiratie voor de meest stijlvolle kinderkamers? Neem dan eens een kijkje op Roomed! Wij hebben het vaak over mooie kinderkamers waar je ontzettend veel inspiratie uit kunt halen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Interieur crush: dit super stijlvolle wiegje is de ster van de kinderkamer
Sluiten