Maaike Kooijman
Maaike Kooijman Wooninspiratie 13 aug 2018

Interieur crush: met deze birdcage-lamp heb je er meteen een paar huisdieren bij

Ben jij helemaal into vogels in je interieur – van behang tot kussens en zelfs kitscherige beeldjes? Dan hebben wij dé gouden (of eigenlijk koperen) tip voor je. Een birdcage-lamp! Da’s alle schattigheid die een vogelkooi te bieden heeft, maar dan zonder gekwetter waar je gek van wordt.

Maar even alle gekheid (en vogels) op een stokje: we zijn echt een beetje verliefd op deze birdcage-lamp. Ze worden handgemaakt door de Estlandse verkoper Kekoni op Etsy, die gelukkig ook gewoon naar Nederland verzendt. Daarmee is elke lamp dus ook uniek.

interieur crush birdcage-lamp 2

De birdcage-lamp op Etsy

De birdcage-lamp op de foto’s is een kroonluchter, maar de lamp wordt ook nog in andere varianten verkocht. Wat dacht je van een tafellamp, een tripod vloerlamp of een dubbele kroonluchter – dus met twéé vogelkooien? De meeste lampen zijn in koperkleur, maar er is ook een witte variant. En extra leuk: als je graag vogels in je lievelingskleur wilt, kun je dat gewoon aangeven.

interieur crush birdcage-lamp 3

De kroonluchter kan in drie maten besteld worden: met een diameter van 30, 45 en 60 centimeter. De kleine zouden we bijvoorbeeld leuk vinden boven een salontafel, de grote lamp is tof bij de eettafel (en de vogels kunnen gelukkig geen kruimeltje meepikken).

interieur crush birdcage-lamp 4

Kortom: Willen. We. In de zomer omdat zo’n birdcage-lamp gewoon schattig is, in de winter omdat ‘ie de zomer in huis haalt. Oké, en alsnog heel schattig is.

Meer toffe lampen voor in je interieur

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Interieur crush: met deze birdcage-lamp heb je er meteen een paar huisdieren bij
Sluiten