Interieur Crush: dit avocado kussen is een echte must-have voor vegans

Interieur Crush: dit avocado kussen is een echte must-have voor vegans

Tijdens onze dagelijkse zoektocht naar de leukste interieur finds komen we vaak ontzettend leuke items tegen. Dit keer vonden we een echte must have voor het interieur van elke avocado-lover: een avocado kussen. Je wist niet dat het bestond, maar nu je het wél weet moet je dit schattige kussen in huis hebben, am I right?

Avocamazing!

Wij kunnen meteen al tien plekken bedenken waar we dit schattige kussen graag neer zouden willen leggen. De kleuren van het kussen zijn lekker fel (gelukkig maar, want laten we eerlijk zijn: je wilt natuurlijk geen kussen van een rotte avocado), waardoor ‘ie mooi combineert met een zwart-wit interieur met veel groene planten.

Niet helemaal vegan

Een avocado kussen klinkt als het perfecte cadeau voor een vegan, maar let op: het kussen is gemaakt van vilt. Omdat vilt altijd voor 30% uit wol moet bestaan, is het kussen dus niet volledig vegan. Maar als je alleen vegan eet (en dus niet let op het materiaal van je kleding/etc.), dan is dit hét cadeau dat je aan jezelf wilt geven. Of aan je beste avo-vriendin, natuurlijk.

Je koopt het avocado kussen hier:

Het avocado kussen is te koop op onze grote vriend Etsy. Hij is niet goedkoop: je betaalt € 24,79 en €9,50 verzendkosten naar Nederland. Maar hé, dan heb je wél een avocado kussen.

Ga je liever aan de slag met echte avocado’s? Met deze handige tool kweek je je eigen avocadoboom. Enne, wist je dat er een avocadosnijder bestaat? Dat is nog eens handig en snel met de lunch!