Interieur crush van deze week: ‘luxe’ verzorgingslijn van de Action!

Doordat de Roomed redactie iedere dag het internet afstruint op zoek naar de leukste interieur trends en inspiratie, doen we zó vaak leuke ontdekkingen. En het is zonde als we deze ontdekkingen niet met jullie zouden delen, toch? Dat vonden wij dus ook. En zo is deze rubriek geboren. Elke week een nieuwe interieur crush. Deze week zijn we verliefd geworden op een product van de Action

Jawel, je leest het goed. Normaal gesproken zijn wij persoonlijk geen groot fan van deze winkel qua interieur. We geven toe dat ze af en toe best leuke dingen hebben voor een fijn prijsje, maar originaliteit en duurzaamheid zijn ver te zoeken. En dat zijn toch wel twee dingen die – wat ons betreft – je interieur echt ‘eigen’ maken.

Maar vorige week ontdekte Roomed’s editor Maartje een wel héél fijn product in de schappen van de Action. De Apotek verzorgingslijn!

“Als ware interieurliefhebber geef ik maar gelijk eerlijk toe: ik ben zeer gevoelig voor mooie verpakkingen. En hoewel ik me daarvan bewust ben, maakt het me toch zeer makkelijk beïnvloedbaar als het aankomt op de beruchte ‘impulsaankopen’. Tja, ik loop inderdaad negen van de tien keer met de drie keer duurdere variant bodylotion de drogist uit, maar hey – die heeft in ieder geval wel de verpakking met dat botanische printje waar ik straks de show mee steel. In de badkamer. Onder de douche. In mijn eentje. Don’t judge.

World of Bliss

Ik hoefde dus ook maar één keer langs het verzorgingsschap in de Action te lopen en voordat ik het wist had ik zowel de handzeep als de bodywash én -lotion in mijn handen. Toen ik een blik wierp op de prijs was de keuze al helemaal snel gemaakt. Alle producten zijn verkrijgbaar voor nog geen twee euro! Ik trok een sprintje naar de kassa.

Jij straks ook? Deze verpakkingen staan inmiddels in mijn badkamer te pronken. En ik kan je vertellen; naast hun stijlvolle omhulsel, ruiken ze ook nog eens heerlijk.”

Meer van dit soort producten ontdekken? Houd Roomed dan goed in de gaten! Elke week delen we onze favoriete interieur crush met je.

Reageer op artikel:
Interieur crush van deze week: ‘luxe’ verzorgingslijn van de Action!
Sluiten