Maud van Dijck
Maud van Dijck Wooninspiratie 7 jan 2022

Even spieken: een kijkje in de stijlvolste campervans om bij weg te dromen

Het komt steeds vaker voor: wonen in een woning op wieltjes. Tover je autobus om tot een buscamper met een prachtig interieur of schaf een kant en klare aan. Wij hebben genoeg inspiratie voor je om stijlvol te wonen in je busje. Of om lekker weg te dromen over reizen in een van deze leuke campers.

Na het bekijken van deze campers krijgen wij in ieder geval weer zin in de zomer!

7 interieurs van de leukste buscampers

1. Een bohemian camper

Combineer lichtgroen en oranje voor een toffe bohemian vibe zoals hierboven. Leg nog een leuk regenboog kleedje op je houten vloer en het interieur van je buscamper heeft zo een warme uitstraling.

2. Tegeltjes aan de wand

In plaats van hout of een simpel kleurtje aan de wand is het ook leuk om tegels in de keuken van je buscamper te verwerken. Je hoeft niet voor echte tegels te kiezen, want er zijn ook genoeg tegelbehangen die er echt uitzien.

3. Een mobiele kunststudio

Hang allemaal kunstwerken op in je camper om het er als een kleine studio uit te laten zien. Ze hebben hier ook slim voor effen witte wanden gekozen zodat het er met alle schilderijen niet te druk uitziet. Houd hier rekening mee, want in een kleine ruimte als voelt het al snel overweldigend aan.

6 soorten behang voor een kleine ruimte (het kan en wordt níét te druk, we promise)

4. Slimme opbergruimte

Wij vinden dit toch wel een must voor je camper wanneer je best veel spullen hebt. Deze opbergruimte onder het bed is zo slim! Het enige waar je op moet letten is dat je wel ergens parkeert waar je genoeg de ruimte hebt om de lades te openen. En niet spullen in deze kasten te stoppen die je onderweg nodig zou hebben.

5. Een bed aan het aanrecht

Houd je van koken? Dan wil je liever de ruimte in je bus goed benutten voor de keuken. Een idee daarvoor is door je aanrecht gewoon tot je bed door te laten lopen. Ook de keukenkastjes gaan door tot over het bed waardoor je meer opbergruimte hebt.

Zet een stoel of bankje aan de andere kant tegen het bed aan zodat je toch gemakkelijk in bed kruipt wanneer het donker is.

6. Een natuurlijk uitstraling

Het bed zit er nog niet in op deze foto, maar we vonden het interieur van deze buscamper heel tof. De natuur wordt als het ware naar binnen gehaald met de planten aan het plafond, het houten interieur en de rieten manden. En daarbij zijn gordijnen voor het bed ideaal als je wat privacy wilt.

7. Nog meer hout én wit!

We zagen het al in veel van de interieurs in deze lijst: hout en wit. Deze combinatie is gewoon ideaal als je een luchtig en licht interieur in je buscamper wilt. Met donkere wanden ziet je campervan er vanbinnen al snel iets te donker uit.

Heb je weinig natuurlijk licht in je camper? Overweeg dan om een dakraam te plaatsen.

Frank & Ella wonen in een campervan “De vanlife wereld is geweldig!”

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Vtwonen

Reageer op artikel:
Even spieken: een kijkje in de stijlvolste campervans om bij weg te dromen
Sluiten