Mathilda Verwoerdt
Mathilda Verwoerdt Spots 15 aug 2018

Het interieur van deze nieuwe Sports Bar in Ibiza is geweldig

Ibiza heeft er een nieuwe hotspot bij: Bar TORÖ. Het is een ‘Sports bar’, maar dat betekent niet dat je er alleen hoeft te komen voor sport. Je kan er ook terecht voor broodjes, Spaanse tapas en wel meer dan 25 soorten bier. En dat klinkt allemaal heel leuk, maar dat is niet de voornaamste reden dat wij er graag naartoe willen. Wij willen er vooral naartoe om het geweldige interieur in deze sport & tapasbar eens van dichtbij te bekijken.

Bar TORÖ bevindt zich aan het einde van San Antonio in Ibiza, waar je lekker dichtbij de zee op het terras zit. Maar als je inmiddels bent uitgekeken op die zee, kun je gelukkig genoeg details bekijken van het interieur van de Sports bar. Er zijn drie kleuren die overduidelijk terugkeren in het interieur, namelijk paarsblauw, turkooisgroen en mosterdgeel. In combinatie met de vele planten geeft het een moderne, maar ook heel vrolijke look.

Bar Torö: Sport & Tapasbar concept

Het concept van deze hotspot is een sport & tapasbar. En dat is duidelijk terug te zien in het interieur. Er is bij de inrichting flink gespeeld met het sport & tabasbar concept. Zo is er gebruik gemaakt van verschillende gebieden met hoge en lage banken. En er zijn zones gecreëerd om te relaxen waar plek is voor zowel kleine als grote groepen mensen.

Maar genoeg woorden over het design van deze sport & tapasbar nu. Het is tijd om lekker weg te kwijlen bij de foto’s van dit prachtige interieur!

Bar torö

Meteen zijn de drie contrasterende kleuren al zichtbaar. En wij vinden het een prachtige combinatie. De vloer is mooi rustig gehouden in een grijstint, waardoor het geen kermis wordt. En de grote planten geven het meteen een gezellige sfeer.

Bar Torö
Bar torö

De paarse tafels vallen meteen op bij de okergele achtergrond. En die bamboe muur met de bijzondere print erachter geeft je dat echte Spaanse strandgevoel. Ibiza, baby!

Bar Torö
Bar torö

Een tribune als zithoek

De sportelementen zijn subtiel, maar toch opvallend verwerkt in het interieur. Zo lijken de turkooisgroene banken in de hoek net een tribune van een sportwedstrijd. De tegeltjes zijn lekker speels en doe je denken aan een zwembad. Het design van de banken ziet er heel strak uit. Maar de ovale, rieten stoeltjes geven hier een leuk contrast aan. En dan de leuke print op die kussentjes. Wij zijn fan!

Bar torö

Koude biertjes voor warme zielen

Bar torö
Bar torö

Niet alleen buiten, maar ook binnen kun je heel gezellig zitten. En ook nog eens heel dichtbij de bar! De bamboe versieringen op de muur matchen mooi bij de hoge barkrukken. Daarnaast geven ze het strakke interieur een gezellige look. En ook aan grote,  groene planten is er geen gebrek in dit interieur.

Bar torö
Bar torö

De neonlichten aan de muur maken dit leuke hoekje helemaal af. Daarnaast zijn er genoeg kussens die het comfortabel maken om er uren te blijven hangen (met een lekkere cocktail natuurlijk). Wij zien onszelf al helemaal zitten in deze gezellige lounge zone. Bar Torö bevindt zich in Ibiza, dus je moet er wel even voor naar Spanje. Maar als we dit zo zien is het meer dan de moeite waard. Voor meer informatie neem je even een kijkje op de website.

Fotograaf: Luis Beltran

Misschien vind je dit ook leuk:

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Het interieur van deze nieuwe Sports Bar in Ibiza is geweldig
Sluiten