Interieuradvies nodig? Laat je interieur op Roomed analyseren door een expert

Een interieur is een afspiegeling van degene die in het huis woont en de thema’s die in zijn of haar leven een rol spelen. Dat is met name waarom een kijkje in iemands interieur zo leuk maakt!  Kan jij wel wat interieuradvies gebruiken? Stuur jouw interieur in een krijg gratis, professioneel advies!

Sjoukje Bonekamp is interieurstylist en coach en komt in haar werk als styliste vaak momenten tegen waarin mensen ‘op hun interieur lijken’, om het maar even makkelijk te verwoorden. Wat zegt jouw interieur over jouw persoonlijkheid? Sjoukje geeft hier een antwoord op én geeft tips om jouw interieur aan te vullen.

Sjouk in the house

Voor de rubriek ‘Sjouk in the house’ neemt Sjoukje via een foto een kijkje in jouw interieur. Ze geeft een analyse van jou als bewoner en de afwegingen die jij hebt gemaakt bij de inrichting. Ook geeft ze tips en gaat ze op zoek naar twee mooie, duurzame items die jouw interieur kunnen versterken.

Laat jouw interieur analyseren door Sjoukje

Ben jij benieuwd wat jouw interieur zegt over jou als persoon? Wil je iets meer persoonlijkheid in je interieur? Loop je ergens tegenaan in je leven en denk je dat een aanpassing in je interieur je hierbij kan helpen? Voor de rubriek zijn we op zoek naar foto’s van interieurs.

Benieuwd wat Sjoukje over jouw woonkamer of slaapkamer te zeggen heeft? Maak foto’s van jouw woon- of slaapkamer (min. 2, max. 5) en mail deze samen met jouw naam, leeftijd en eventuele toelichting over de aspecten in je interieur waar je graag advies over wilt naar [email protected] o.v.v. Sjouk in the house.

5 simpele manieren om te ‘ontspullen’ voor meer rust in huis

Als jouw interieur wordt gekozen

Uit alle inzendingen zullen we met vijf interieurs aan de slag gaan. Je ontvangt persoonlijk bericht van Sjoukje als ze vragen heeft aan de hand van jouw interieur of inzending. Ook legt ze het advies eerst aan jou voor. Jouw reactie wordt vervolgens in het artikel verwerkt. Je kunt jouw woon- of slaapkamer inzenden tot en met 30 november.

De rubriek ‘Sjouk in the house’ wordt mede mogelijk gemaakt door interieurstyliste Sjoukje Bonekamp. Sjoukje focust zich in haar werk op duurzame items en koopt alleen tweedehands. “De meest fantastische woonitems kom ik tegen op veilingen, markten, vintage winkels en gewoon op marktplaats.”

Interieur en persoonlijkheid

Download Roomed's schoonmaakguide en krijg jouw keuken écht schoon

Meld je aan voor de mailing en ontvang 'm gratis in je inbox!

Reageer op artikel:
Interieuradvies nodig? Laat je interieur op Roomed analyseren door een expert
Sluiten