5x Instagram accounts die je moet volgen voor je dagelijkse dosis inspiratie

Wij laten ons graag verliezen in de wonderlijke wereld van Instagram; een broedplaats voor fotografie, creativiteit en inspiratie. Urenlang kunnen wij scrollen door de eindeloze stroom aan Instagram accounts, wat ons weer inspireert om zelf aan de slag te gaan met onze camera, om vervolgens (ook urenlang) te twijfelen over het perfecte filtertje. Graag steken wij jou aan met het instagram-virus.

Deze week vieren we de zomervibes met de meest kleurrijke, feestelijke en avontuurlijkste accounts! (en zo haal je dat gevoel in huis)

Caroline South | @caroline_south
Deze dame en moeder van twee kinderen is behoorlijk creatief. Haar account is een verzameling van pastelkleuren en té leuke creaties. Ze fotografeert veel planten en combineert dat met andere objecten, die zijn voornamelijk gebruikt voor haar DIY projecten.

Melanie | @thetiafox
Bij die heerlijke zomerkriebels horen natuurlijk foto’s van de mooiste oorden, het lekkerste eten en inspiratievolle outfits. En het account van Melanie heeft dit allemaal! Wij houden maar in ons achterhoofd dat het leven op Instagram er leuker uitziet dan dat het echt is..

Marjorie Lacombe | @creativekipi
A peek inside my pastel world.. En dat is een wereld om vrolijk van te worden! Het account van Marjorie is een klein stukje op het internet waar het altijd zomer is. Verwacht veel pastelkleuren en foto’s met een knipoog.

Coreen Marie Farell | @sprinkledlife
Confetti vibes. Het leven is een feestje, volgens Coreen. En daar zijn we het helemaal mee eens.


Renee Hahnel
| @reneeroaming
Meer avontuurlijk ingesteld? Volg dan Renee tijdens haar reis door de 59 – adembenemende – nationale parken van Amerika. Waarschuwing: je hebt een grote kans op jaloerse gevoelens.

Reageer op artikel:
5x Instagram accounts die je moet volgen voor je dagelijkse dosis inspiratie
Sluiten