4 x Instagram accounts met een flinke dosis vloeren inspiratie

Wij verliezen ons graag in de wondere wereld die Instagram heet. Urenlang scrollen door de meest inspirerende accounts. Eten, outfits, interieurs… we krijgen er geen genoeg van. Met deze fantastische accounts waar vloeren centraal staan, steken we je graag aan met het Instagram-virus.

Kijk je vaak naar beneden en ben je geïntrigeerd door de vloer onder je voeten? Dan zijn deze accounts voor jou een must follow.

roomed-instagram-vloeren

I Have This Thing With Floors | @ihavethisthingwithfloors
Ons favoriete account voor een flinke dosis floor-inspiration is toch zeker wel I Have This Thing With Floors. Een perfecte feed met de meest prachtige vloeren van over de hele wereld. Wat ons opvalt is dat de het hexagon tegeltje vaak terug komt. Toeval, of spotten we daar een trend?

roomed-instagram-vloeren

From Where I Stand | @fromwhereistand
Alle foto’s van het Instgram-account From Where I Stand zijn met hetzelfde perspectief genomen: de voeten van de fotograaf zijn nog nét zichtbaar. Het account is een verzameling van de mooiste vloeren van de hele wereld, want iedereen kan zijn eigen foto’s insturen met #fwisfeed. De mooiste komen ook echt in deze feed terecht.

roomed-instagram-vloeren

Parisian Floors | @parisianfloors
One guy, one city, one perspective is het motto van dit Insta-account. Wij zijn fan, want wie had ooit gedacht dat the city of love zó veel verschillende vloeren heeft? Er zitten echt pareltjes tussen. Wij zijn bijvoorbeeld hartstikke fan van het mermaid patroontje.

roomed-instagram-vloeren

Billy Young | @myhotelcarpet
Oké, de vloeren van dit Instagram account verdienden de schoonheidsprijs niet. Maar er zit wel humor in. Billy Young is (gokken we) piloot, vliegt de hele wereld over en verblijft dan ook veel in hotels. En hotels hebben vaak… bijzondere tapijtjes. Billy besloot om die tapijtjes vast te leggen. Het resultaat: 585k Insta followers.

Meer Instagram

Ben jij gek op witte, minimalistische interieurs? Dan zijn deze Instagram accounts helemaal iets voor jou.

Reageer op artikel:
4 x Instagram accounts met een flinke dosis vloeren inspiratie
Sluiten