Sharon van der Werf
Sharon van der Werf Uncategorized 19 sep 2020

Gek op kleurrijke vloeren? Volg déze 4 Instagram accounts voor inspiratie

Wij verliezen ons graag in de wondere wereld die Instagram heet. Urenlang scrollen door de meest inspirerende accounts. Eten, outfits, interieurs… we krijgen er geen genoeg van. Met deze fantastische accounts waar vloeren centraal staan, geven we je maar al te graag een flinke portie vloeren inspiratie.

Kijk je vaak naar beneden en ben je geïnspireerd door de vloer onder je voeten? Dan zijn deze accounts voor jou een must follow.

Hallo vloeren inspiratie op Instagram!

I Have This Thing With Floors

@ihavethisthingwithfloors
Ons favoriete account voor een flinke dosis floor-inspiration is toch zeker wel I Have This Thing With Floors. Een perfecte feed met de meest prachtige vloeren van over de hele wereld. Wat ons opvalt is dat de het hexagon tegeltje vaak terug komt. Toeval, of spotten we daar een trend?

From Where I Stand

@fromwhereistand
Alle foto’s van het Instgram-account From Where I Stand zijn met hetzelfde perspectief genomen: de voeten van de fotograaf zijn nog nét zichtbaar. Het account is een verzameling van de mooiste vloeren van de hele wereld, want iedereen kan zijn eigen foto’s insturen met #fwisfeed. De mooiste komen ook echt in deze feed terecht.

Inmiddels ligt het account al een jaartje stil (zonde!), maar je kunt altijd nog terugscrollen en meer dan 600 kleurrijke foto’s bekijken.

Parisian Floors

@parisianfloors
One guy, one city, one perspective is het motto van dit Insta-account. Wij zijn fan, want wie had ooit gedacht dat the city of love zó veel verschillende vloeren heeft? Er zitten echt pareltjes tussen. Wij zijn bijvoorbeeld hartstikke fan van het mermaid patroontje. En vooruit, voor zijn internationale series zitten er ook foto’s tussen die niet in Parijs zijn gemaakt. Maar who cares?

My Hotel Carpet

@myhotelcarpet
Oké, de vloeren van dit Instagram account verdienden de schoonheidsprijs niet. Maar er zit wel humor in. Billy Young is (gokken we) piloot, vliegt de hele wereld over en verblijft dan ook veel in hotels. En hotels hebben vaak… bijzondere tapijtjes. Billy besloot om die tapijtjes vast te leggen. Het resultaat: 385k Insta followers en een boek met zijn foto’s.

Meer inspiratie voor op de vloer

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Gek op kleurrijke vloeren? Volg déze 4 Instagram accounts voor inspiratie
Sluiten