Renée Leeuw
Renée Leeuw Wooninspiratie 2 okt 2017

Vier populaire Instagrammers onthullen hun beste Instagram tips

Als je ons al een tijdje volgt, weet je dat wij stiekem best wel verslaafd zijn aan Instagram. Die verslaving proberen we jullie ook een beetje aan te praten door elke twee weken vijf Instagrammers in het zonnetje te zetten. In dit artikel geven we geen must-follows, maar delen we een aantal Instagram tips van populaire Instagrammers.

Eerder gaven we al een aantal tricks om je Instagram account populairder te maken, waaronder het gebruik van rode kleuren in je foto’s om de aandacht te trekken.

1. Experimenteer

Het beste advies komt van Jonathan Lo (105K volgers). Oefening baart kunst! Experimenteer met bijsnijden en verschillende soorten licht. Jonathan fotografeert bijvoorbeeld vooral ‘s ochtends vroeg of ‘s avonds, omdat hij het licht dan iets magisch vindt hebben.

2. Weinig licht? Zet je telefoon op HDR

Fotografeer je bij zonsondergang of in een andere situatie met weinig licht? Jessie Webster (70K volgers) adviseert om je telefoon op HDR te zetten zodat de contrasten tussen schaduw en licht beter tot uiting komen. Zo wordt je foto dynamischer.

3. Blijf dichtbij jezelf

Kimberley Genevieve (104K volgers) raadt aan om vooral regelmatig te posten en dichtbij jezelf te blijven. Houd je van kleur? Dan wordt jouw Instagram dus ook een kleurrijk profiel. Ben je meer van de lichte tinten? Houd je daar dan zoveel mogelijk aan. Zo wordt je account een mooi geheel.

4. Probeer niet te forceren en geef niet op

Soms krijg je een foto gewoon niet mooi. Welk filter je ook toepast, welke bewerkingen je ook probeert; soms is de foto gewoon niet zoals je wilt en dan gaan je volgers het waarschijnlijk ook niet liken. Sera (16,7K volgers) gaat soms gewoon later op de dag opnieuw straat op om vanuit een andere hoek en met ander (zon)licht nog een keer te fotograferen.

Volg Roomed op Instagram

Wij inspireren je ook op Instagram elke dag met de mooiste binnenkijkers, de leukste hotspots en de beste tips op het gebied van interieur. En no worries: het is geheel gratis.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

www.domainehome.com

Reageer op artikel:
Vier populaire Instagrammers onthullen hun beste Instagram tips
Sluiten