Maud van Dijck
Maud van Dijck Restaurant 8 sep 2021

Volgens Tripadvisor zijn dit de meest instawaardige restaurants ter wereld

Oh my – bij een van deze restaurants wil je wel uit eten als je een keer in de buurt op vakantie bent. Dan is naast je vakantie je diner ook een hele reis om mee te maken. Deze interieurs zijn een bezoek dan ook zeker waard en een paar mooie foto’s voor Instagram kunnen daar natuurlijk niet bij missen.

Met deze restaurants wil je voor een keer meer foto’s van het interieur dan van het eten maken. Ze zijn dan ook allemaal in de Tripadvisor’s lijst van picture perfect restaurants genoemd.

De mooiste interieurs van restaurants over de wereld

Koral Restaurant, Bali

Waan je in een waterwereld in Nusa Dua op Bali. Je kan van een heerlijk diner genieten en ondertussen kan er zo een school vissen voorbij zwemmen. Misschien dat je wel liever iets anders dan vis eet als je hier uit eten gaat.

Le Grill Restaurant, Tsjechiƫ

Bij het Le Grill Restaurant in Praag kan je in luxe dineren. Het stijlvolle interieur met rode elementen past mooi bij de prachtige architectuur van het gebouw. Vergeet dan niet vooraf om een paar foto’s van de buitenkant van dit gebouw te maken of kies voor een plek op het tiptop verzorgde terras.

Tin Lung Heen, Hong Kong

Wat een uitzicht vanuit de wolkenkrabber heb je in dit Michelin restaurant in China. Het ligt op 102 hoog en heeft een traditioneel Kantonese keuken heeft. Net als het uitzicht is het restaurant van binnen ook prachtig om naar te kijken. Wandel vooral even door de hal vol wijnen als je hier uit eten gaat.

Samsha, Spanje

Benoemd tot de Black Mirror van food experiences is Samsha iets wat je echt zelf mee moet maken. Alles is onderdeel van de ervaring wanneer je bij Samsha gaat dineren, waaronder het futuristische interieur.

Peach Blossoms, Singapore

Aan het interieur van Peach Blossoms kan je wel zien dat het een Chinees restaurant is. Het ligt in Singapore (ook de stad), waar ƩƩn van de vier officiƫle talen Chinees is. De traditionele Chinese elementen in het interieur weerspiegelen dit dan ook.

Haomo, Thailand

Dit vegan-friendly restaurant in Bangkok is ideaal om buiten tussen het groen te dineren. Het hout in combinatie met groen geeft zo’n frisse uitstraling aan het design en creĆ«ert gelijk een warme sfeer zowel binnen als buiten.

NEMO Restaurant & Lounge, Turkije

We sluiten ook weer af met een aquarium restaurant. NEMO bevindt zich in Kadriye in Turkije en heeft een moderner interieur dan het Koral restaurant door zijn ronde banken en stalen pilaren.

restaurant wereld tripadvisor
Bron: Roomed

5 interieurs van vliegvelden die je niet aan je voorbij wil laten gaan

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Apartment Therapy

Reageer op artikel:
Volgens Tripadvisor zijn dit de meest instawaardige restaurants ter wereld
Sluiten