Lotte Wullems
Lotte Wullems Wooninspiratie 12 jun 2017

5 Instagram accounts die je moet volgen voor je dagelijkse dosis inspiratie – party edition

Wij laten ons graag verliezen in de wonderlijke wereld van Instagram; een broedplaats voor fotografie, creativiteit en inspiratie. Urenlang kunnen wij scrollen door de eindeloze stroom aan Instagram accounts, wat ons vervolgens weer inspireert om zelf aan de slag te gaan. Graag steken wij jou aan met het Instagram-virus door onze vijf favoriete Instagram accounts van dit moment met je te delen.

Deze week vonden wij het tijd voor ballonnen, slingers en confetti. Wij presenteren je: de party edition! Voor als je een huisfeestje organiseert of op zoekt bent naar inspiratie voor leuke decoratie.

Meri Meri | @merimeriparty
Dit account moet je zeker eens checken als je binnenkort een kinderfeestje organiseert. De verjaardag van je kleine was nog nooit zo stijlvol.

Oh Happy Day Shop | @ohhappydaypartyshop
Jarig of niet – van dit account krijg je zin om een feestje te vieren. Voor de leukste decoraties en accessoires, zou je ook zeker eens de webshop kunnen bekijken.

The House that Lars Built | @houselarsbuilt
Maak van je leven een stijlvol feestje! De feestelijke items zijn vaak ook nog gemakkelijk zelf te maken, dus je kunt meteen zelf aan de slag.

Meredith Staggers | @cakeandconfetti
Fotostyliste Meredith is verslaafd aan roze – en dat is te zien. Het account is mierzoet. En zeg nou zelf; wat is een feestje zonder snackjes waarvan het glazuur van je tanden springt?

Hip Hip | @hippartygoods
Van schattige bordjes met katjes tot een heuse donuttaart. Stiekem is dit account niet alleen leuk voor kinderfeestjes..

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
5 Instagram accounts die je moet volgen voor je dagelijkse dosis inspiratie – party edition
Sluiten