Een Instagram kijkje in het huis van… Jellina Detmar

Niets is leuker dan op Instagram een account vinden waar ons interieur hartje van gaat kloppen. We kunnen dan ook uren blijven scrollen terwijl je kwijlen over de prachtigste woonkamers, badkamers, slaapkamers en keukens. Vandaag doen we een Instagram kijkje in het huis van… Jellina Detmar.

Het account van Jellina is zo’n account waar wij heel blij van worden. Dus vandaag doen we een ode aan het huis van Jellina!

Stoelendans met meubels

De ruimte ziet er op het eerste gezicht vrij groot uit. Toch voelt het niet groot. Ze heeft de ruimte echt optimaal benut zonder het druk te maken. Naast dat de meubels super tof zijn, heeft ze ook een aantal bijzondere items in de kamer staan. Zo zie je dat ze aan het plafond houten gymringen heeft hangen. Het is een speciaal item wat het huis en de stijl echt uniek maakt. Daarnaast valt ook de gallery wall op boven de stalen deuren. Het voelt heel charmant aan door het zwart-wit.

Het lijkt er wel op dat Jellina graag van layout wisselt, want de banken staan niet altijd op dezelfde plek in de foto’s. En dan snappen we heel goed! Niets is leuker dan experimenteren en je woonkamer weer veranderen. Dan voelt het ook meteen weer als nieuw.

Ook in de woonkamer is dit speelparadijs. Een hoekje speciaal voor de kinderen om te tekenen, lezen, klimmen en spelen. En dat natuurlijk in stijl. Geen felle lego speeltjes op de grond, maar dino’s die passen in het kleurenpalet.

Zwart-wit in stijl

Dan moeten we het natuurlijk ook nog even hebben over de gang. Een gang lijkt normaal gesproken vrij saai en iets wat meer functie heeft dan uitstraling. Toch ziet deze gang er weer heel mooi uit. De tegels op de muren zijn zwart geverfd en lijken mat. Door de hele gang zijn schilderijen te vinden met illustraties in het zwart-wit. En voor wat kleur zie je twee grote planten, die doen het goed in elke ruimte.

Een bed van pallets

Dan zijn we aangekomen bij de slaapkamer. Door de houten pallets en de betonnen muur krijgt het een heel stoer uiterlijk. Door de wereldkaart, het gebruik van materiaal en kleur wordt het weer wat rustiger.

Maar super slim dus, het gebruik van pallets als bed!

Zó veelzijdig zijn pallets in je interieur

Grote keuken met veel licht

Geen huis is compleet zonder keuken. Deze keuken ziet er ook weer heerlijk uit. Het hout past perfect bij het stoere van de muur, terwijl de witte kastjes het weer strak en rustig maken.Wij zijn vooral fan van de zwarte gootsteen!

Natuurlijk heeft Jellina een leuke eethoek! De grote tafel is perfect voor een avondje tafelen. Het is ook leuk om net zoals Jellina niet 6 dezelfde stoelen te kopen, maar een aantal verschillende stoelen die toch goed bij elkaar passen. Het leukste detail is natuurlijk de flessenmuur, wat echt een feestje is om naar te kijken.

En natuurlijk moet er ook gewerkt worden. En ook de werkplek ziet er weer fantastisch uit. De echte eyecatcher is het grote schilderij. De combinatie van wit, hout, en groen geeft het een hele rustige sfeer, een perfecte home office om in te werken dus!

Meer toffe interieurs bekijken?

Download Roomed's schoonmaakguide en krijg jouw keuken écht schoon

Meld je aan voor de mailing en ontvang 'm gratis in je inbox!

Reageer op artikel:
Een Instagram kijkje in het huis van… Jellina Detmar
Sluiten