5 Instagram-accounts die je moet volgen voor je dagelijkse dosis inspiratie

Wij laten ons graag verliezen in de wonderlijke wereld van Instagram; een broedplaats voor fotografie, creativiteit en inspiratie. Urenlang kunnen wij scrollen door de eindeloze stroom aan Instagram accounts, wat ons vervolgens weer inspireert om zelf aan de slag te gaan. Graag steken wij jou aan met het Instagram-virus door onze vijf favoriete Instagram accounts van dit moment met je te delen.

Meer inspiratie nodig? Bekijk dan onze favoriete accounts van de vorige keer.

Antonia Schmitz | @crafitfair
Van fijne interieurs kunnen we nooit genoeg krijgen. Antonia deelt de mooiste kiekjes van haar huisje, plekken die haar inspireren en heerlijke urban jungles. Heb jij een talenknobbel en gaat Duits je gemakkelijk af? Neem dan ook eens een kijkje op haar blog. Hier kun je onder andere lezen hoe je zelf de ‘ogenspiegel’ maakt – superleuk!

Jessica Beau | @ibelieveinsymmetry
Dat deze designer uit Hamburg stijl heeft, moge duidelijk zijn. Het is een traktatie om door het account van Jessica heen te scrollen. Esthetische plaatjes van interieurs, cafeetjes en de natuur.

Janine Härdter | @janinehrdtr
Een fotografe met een zwak voor interieur – daar houden we van! Janine legt de fijnste plekjes op een smaakvolle manier vast.

Tina Sosna | @tinasosna
Een account met een fijne, oud-romantische stijl. De getalenteerde Tina maakt bovendien haar eigen stationary, veelal botanische prints. Check zeker eens haar webshop, wij zijn fan!

Paulina Kolondra | @paulina_kolondra
Van dit account krijg je spontaan trek! Paulina fotografeert heerlijke ontbijtjes, oogstrelende taartjes en dampende kopjes koffie.

Over twee weken zetten we weer vijf mooie Instagram accounts voor je op een rij. Kun je niet wachten? Volg voor dagelijkse inspiratie ook Roomed op Instagram!

Reageer op artikel:
5 Instagram-accounts die je moet volgen voor je dagelijkse dosis inspiratie
Sluiten