Dit Instagram huis wordt verhuurd aan influencers voor dé perfecte foto

Een Instagram huis speciaal voor influencers? Ja, echt. Dit huis wordt aan influencers verhuurd, zodat ze een locatie hebben om hun perfecte plaatjes te schieten. What a time to be alive. Maar, eerlijk is eerlijk. Wij zouden er ook graag overnachten. Het interieur van dit Instagram huis an sich is al het perfecte plaatje.

Stijlvolle muren, een poederroze bank en – hoe kan het ook anders – heel veel planten. Je vindt het allemaal in dit Instagram huis in SoHo, een hippe wijk in Manhatten. Gossip Girl zou jaloers zijn.

Een huis speciaal voor Instagram

Het huis in New York is onbewoond en dient als foto locatie voor influencers. Door alle drukte in New York hebben de lokale influencers moeite met het vinden van de perfecte foto spots. Daarom bedacht de eigenaresse van Village Marketing – de 35-jarige Vickie Segar – het concept om een appartement speciaal voor social media te maken.

Instagramwaardig interieur

Met hoge plafonds, eikenhouten vloeren én een dakterras is het interieur helemaal Instawaardig. Tel daar nog eens boven op dat er ook het perfecte natuurlijke licht binnenvalt.

Maar je vindt er ook prachtige prints op het behang, een koperen bed en fijne vloerkleden. Marmeren tafeltjes en stoelen in de waanzinnige kleur electric blue. Jup. Wij zijn verliefd.

Prachtige accessoires

Ook de accessoires zijn niet mis. Heerlijke fluffy kussens en stijlvolle, gouden bloempotten en kasten. En dat gecombineerd met wit en poederroze, vinden we fantastisch.

De badkamer is overigens ook om over naar huis te schrijven. Er staat een prachtig grote badkuip in, die qua vorm erg vernieuwend is. Wij nemen er maar al te graag een duik in. Om vervolgens lekker te chillen op het dakterras natuurlijk.

Geen koopje

Het Instagram huis is in totaal 200 vierkante meter groot. Ben je influencer, toevallig in New York en wil je het huren? Dat kost je dan 15.000 dollar per maand. En daar kan je dus talloze foto’s maken. Best te doen, toch?

Meer leuke Instagram interieur hits

Download Roomed's schoonmaakguide en krijg jouw keuken écht schoon

Meld je aan voor de mailing en ontvang 'm gratis in je inbox!

Reageer op artikel:
Dit Instagram huis wordt verhuurd aan influencers voor dé perfecte foto
Sluiten