Dit Instagram huis wordt verhuurd aan influencers voor dé perfecte foto

Een Instagram huis speciaal voor influencers? Ja, echt. Dit huis wordt aan influencers verhuurd, zodat ze een locatie hebben om hun perfecte plaatjes te schieten. What a time to be alive. Maar, eerlijk is eerlijk. Wij zouden er ook graag overnachten. Het interieur van dit Instagram huis an sich is al het perfecte plaatje.

Stijlvolle muren, een poederroze bank en – hoe kan het ook anders – heel veel planten. Je vindt het allemaal in dit Instagram huis in SoHo, een hippe wijk in Manhatten. Gossip Girl zou jaloers zijn.

Een huis speciaal voor Instagram

Het huis in New York is onbewoond en dient als foto locatie voor influencers. Door alle drukte in New York hebben de lokale influencers moeite met het vinden van de perfecte foto spots. Daarom bedacht de eigenaresse van Village Marketing – de 35-jarige Vickie Segar – het concept om een appartement speciaal voor social media te maken.

View this post on Instagram

You simply can’t have a bad day when wearing a polka dot jumpsuit ☺️ (see my IG stories outfit details) #ootd

A post shared by Cheralee Lyle (@cheraleelyle) on

Instagramwaardig interieur

Met hoge plafonds, eikenhouten vloeren én een dakterras is het interieur helemaal Instawaardig. Tel daar nog eens boven op dat er ook het perfecte natuurlijke licht binnenvalt.

Maar je vindt er ook prachtige prints op het behang, een koperen bed en fijne vloerkleden. Marmeren tafeltjes en stoelen in de waanzinnige kleur electric blue. Jup. Wij zijn verliefd.

View this post on Instagram

“A Penthouse Made for Instagram” check out what @nytimes thinks about our new influencer studio! ☺️ link in bio

A post shared by Village Marketing (@villagemarketing) on

Prachtige accessoires

Ook de accessoires zijn niet mis. Heerlijke fluffy kussens en stijlvolle, gouden bloempotten en kasten. En dat gecombineerd met wit en poederroze, vinden we fantastisch.

De badkamer is overigens ook om over naar huis te schrijven. Er staat een prachtig grote badkuip in, die qua vorm erg vernieuwend is. Wij nemen er maar al te graag een duik in. Om vervolgens lekker te chillen op het dakterras natuurlijk.

View this post on Instagram

When Ms. Hewitt enters Village Studio there are pink flowers and angels singing and the smell of pumpkin. Congrats on launching the overtime mask @marianna_hewitt + @laurengores. We are honored to have you in our space and inspired to watch two amazing female entrepreneurs succeed. 💕

A post shared by Village Marketing (@villagemarketing) on

View this post on Instagram

Be soft. Do not let the world make you hard. Do not let the pain make you hate. Do not let the bitterness steal your sweetness. Take pride that even though the rest of the world may disagree, you still believe it to be a beautiful place.

A post shared by Amanda (@eastcoastfox) on

Geen koopje

Het Instagram huis is in totaal 200 vierkante meter groot. Ben je influencer, toevallig in New York en wil je het huren? Dat kost je dan 15.000 dollar per maand. En daar kan je dus talloze foto’s maken. Best te doen, toch?

Meer leuke Instagram interieur hits

Download Roomed's schoonmaakguide en krijg jouw keuken écht schoon

Meld je aan voor de mailing en ontvang 'm gratis in je inbox!

Reageer op artikel:
Dit Instagram huis wordt verhuurd aan influencers voor dé perfecte foto
Sluiten