Jaime Andreas
Jaime Andreas Binnenkijken 20 feb 2020

Té grappig: dit Instagramaccount post wel hele bijzondere optrekjes op Funda

De huizen die verkocht worden op Funda staan meestal wel aardig op de foto; ze moeten namelijk verkocht worden. Het zijn simpele kiekjes van gezellige woonkamers en slaapkamers die vaak wel een likje verf kunnen gebruiken, maar de bijzondere optrekjes op dit Instagramaccount slaan echt alles.

De eigenaren van deze huizen hebben of veel te veel hun best gedaan of helemaal niet.

Dit vonden wij erg bijzondere optrekjes

Annabel 2.0

Komt de pop ook bij het huis? Want dan hoeven wij het zeker niet te hebben. Deze mensen hebben duidelijk nooit Annabel gezien, want deze pop lijkt er verdacht veel op.

Ook als we de pop buiten beschouwing laten, is deze kamer erg verwarrend. De waterflesjes met de trechters en het krakkemikkige bed? Wij vinden het maar raar.

Glas, overal glas

Het spijt ons zeer, maar wij weten echt niet waar we moeten kijken. In deze badkamer wordt hele veel glas gecombineerd met een grijzige steensoort.

Door het glas reflecteert de boel en ziet het er ontzettend warrig uit. Bovendien staat de grijze kleur, die ook terugkomt in de badmat, gewoon onwijs dof en saai. Rustig je ochtendritueel hier doen zit er niet echt in.

Kittig

Een goed panterprintje op zijn tijd kan erg hip zijn, maar dit is wel heel erg gewaagd. Het lijkt op een huis uit Hotter than my Daughter. Het staat schreeuwerig, druk en toch ook wel een beetje ordinair.

Wel fijn dat ze de trapleuning matchen met de zwarte pantervlekken, maar dat is dan ook het enige fijne.

Tegeltjeswijsheid

‘Als je niet mikken kan, ga dan maar zitten.’ Deze badkamer is wel heel inspirerend. Op ieder tegeltje staat een wijsheid gelinkt aan plassen of naar de wc gaan.

Een grappig idee, maar op een gegeven moment ben je wel uitgelezen. Misschien gaan deze mensen daarom ook verhuizen? Op naar nieuwe tegeltjes.

Op het Instagramaccount fundasfinest vind je natuurlijk nog meer bijzondere optrekjes. Van slaapkamers met een badkuip tot nog meer griezelige poppen en standbeelden.

Wil je echt mooie interieur bekijken?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Té grappig: dit Instagramaccount post wel hele bijzondere optrekjes op Funda
Sluiten