Lotte Wullems
Lotte Wullems Wooninspiratie 4 september 2017

5 Instagram accounts die je moet volgen voor je dagelijkse dosis inspiratie

Wij laten ons graag verliezen in de wonderlijke wereld van Instagram; een broedplaats voor fotografie, creativiteit en inspiratie. Urenlang kunnen wij scrollen door de eindeloze stroom aan Instagram accounts, zoekend naar foto’s van het lekkerste eten, de meest indrukwekkende plaatsen, de gaafste outfits én de mooiste interieurs – wat ons weer inspireert om zelf aan de slag te gaan met onze camera, om vervolgens (ook urenlang) te twijfelen over het perfecte filtertje. Graag steken wij jou aan met het Instagramvirus.

Wil je weten hoe je de perfecte Instagramfoto van jouw interieur maakt? Check dan hier onze tips.

Igor Josifovic | @igorjosif
Dit is het account van de man achter Urban Jungle Bloggers, het bloggersnetwerk dat liefhebbers voor groen en natuur samenbrengt. Daarnaast plaatst Igor op zijn persoonlijke Happy Interior Blog inspirerende posts voor iedereen die gek is op interieur, reizen en uiteraard planten.

Brian Sweet | @brian_sweet
Brian is één van de fotografen die hoort bij het fijne account van Instagrammers in Amsterdam. Dat betekent dat hij prachtige foto’s van onze hoofdstad maakt en zijn account een waanzinnig lookbook van Amsterdam is.

Ingo | @_ingo_
Een fantastisch account om te volgen als je gek bent op architectuur en dan voornamelijk de moderne variant. Deze fotograaf, die schuilgaat onder de naam Ingo, speelt met de grafische lijnen en patronen van gebouwen waardoor zijn Instagram account een groot kunstwerk wordt. Daarnaast heeft hij iets met de kleur blauw.

Brenton Clarke | @brenton_clarke
Een visual designer, die fantastische foto’s maakt van de natuur. Hij reist graag en veel, dus verwacht een overload aan verschillende landschappen en natuurverschijnselen. Van woestijnen tot natte bossen met herfstige plaatjes van pompoenen.

Brooklyn Street Art | @bkstreetart
Hoe groter de stad, hoe meer street art. Zo lijkt het in elk geval wel als we dit Instagram account bekijken. Hier worden alle nieuwe kunstwerken van de New Yorkse straten getoond, dus wil je op de hoogte blijven van alle kunsten die de Big Apple sieren? Volg BK street art dan via Instagram.

Meer inspiratie

Zoek je nog meer interieurinspiratie? Dit zijn de meest populaire hotspots op Instagram.

Reageer op artikel:
5 Instagram accounts die je moet volgen voor je dagelijkse dosis inspiratie
Sluiten