Lotte Wullems
Lotte Wullems Wooninspiratie 16 oktober 2017

Onze 5 favoriete Instagram accounts van week 42

Wij laten ons graag verliezen in de wonderlijke wereld van Instagram; een broedplaats voor fotografie, creativiteit en inspiratie. Urenlang kunnen wij scrollen door de eindeloze stroom aan accounts, zoekend naar foto’s van het lekkerste eten, de meest indrukwekkende plaatsen, de gaafste outfits én de mooiste interieurs – wat ons weer inspireert om zelf aan de slag te gaan met onze camera, om vervolgens (ook urenlang) te twijfelen over het perfecte filtertje. Graag steken wij jou aan met het instagram-virus.

Daarom delen wij elke twee weken onze vijf favoriete accounts van het moment met je, zodat ook jij je dagelijkse dosis inspiratie binnenkrijgt.

Susann Larsson | @purplearea1
Laat je niet misleiden door de naam, want paars zien we bijna niet terug in de gave foto’s van deze Scandinavische instagrammer. Denk meer aan groen en natuurlijke materialen; dit account is een oase van rust!

Russel & Sasha | @koskela_
‘Volg je hart’ is hun levensmotto en dat is ook wat zij deden toen ze het Australische designmerk Koskela oprichtten. Ze werken samen met kunstenaars en makers van Australische bodem en willen daarmee eerlijke producten maken die heel lang mee kunnen. Via het account kunnen wij meegenieten van het toffe design from down under.

Miriam Hoekstra | @miriamhoekstra
Deze Nederlandse basisschooljuf is gek op DIY’s en ze deelt via Instagram de mooiste foto’s van haar eigen geweldige stulpje! Heb jij kinderen (of ben je in verwachting)? Dan vind je hier meer dan genoeg inspiratie voor de kinderkamer!

Forman Picture Framing | @formanpictureframing
Prints, prints prints. Het Australische bedrijf dat achter dit account zit, verkoopt super leuke foto’s en illustraties en geeft zelfs advies over wat het beste in jouw interieur past. Je kunt op dit account in elk geval heel veel inspiratie opdoen voor je eigen muur.

Her Creative | @her_creative
We blijven nog even hangen in de Australische creativiteit, want Heather E Rivendall van HER Creative komt hier ook vandaan. Ze is visual merchandiser, interieurontwerpster en deelt op haar blog en Instagram account haar inspiratiebronnen.

Oh en voordat we het vergeten..

Volg jij Roomed al op Instagram?

Reageer op artikel:
Onze 5 favoriete Instagram accounts van week 42
Sluiten