Lotte Wullems
Lotte Wullems Uncategorized 21 feb 2017

5x Instagram accounts die je moet volgen voor je dagelijkse dosis inspiratie

Wij laten ons graag verliezen in de wonderlijke wereld van Instagram; een broedplaats voor fotografie, creativiteit en inspiratie. Urenlang kunnen wij scrollen door de eindeloze stroom aan Instagram accounts, wat ons vervolgens weer inspireert om zelf aan de slag te gaan. Graag steken wij jou aan met het Instagram-virus door onze vijf favoriete Instagram accounts van dit moment met je te delen.

Nooit genoeg Instagram-inspiratie: bekijk hier de round up van vorige week nog even!

Aileen Chua | @aileenchua
De New Yorkse Aileen is een grote liefhebber van koffie en weet dit prachtig vast te leggen. Gemixt met de lekkerste gebakjes, hippe tentjes in the Big Apple en smaakvolle fotografie.

Mattia Cecchetti | @matcecche
Mattia neemt je mee op ontdekkingsreis, vanuit zijn eigen perspectief. Tuur mee over adembenemende landschappen en geniet van de mooiste steden.

Bron: Sylwia

Sylwia | @haveeyeon
De Poolse Sylwia maakt de mooiste (ontbijt)tafereeltjes, geïnspireerd op het seizoen. Van slow coffee tot zelfgebakken koekjes. Wij krijgen spontaan zin om weer ons bed in te kruipen met een dampende kop thee (oké en een donut alsjeblieft).

I have this thing with tiles | @ihavethisthingwithtiles
Nee, we hebben geen voetenfetisj, maar dol op mooie tegels en vloeren zijn we zeker! Dit account verzamelt de meest prachtige exemplaren. Tref jij een beauty aan onder jouw voetzolen? Maak dan een foto met de hashtag #ihavethisthingwithtiles en wellicht wordt jouw foto gebruikt!

Bron: Anna

Anna | @littleandlush
In haar beschrijving zegt Anna dat ze te veel planten heeft en te weinig ruimte.. wij herkennen dat probleem! Dit startende account is een walhalla voor de liefhebber van groen.

Over twee weken zetten we weer vijf nieuwe Instagram accounts voor je op een rijtje. Kun je niet wachten? Volg dan voor nog meer dagelijkse inspiratie Roomed op Instagram!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
5x Instagram accounts die je moet volgen voor je dagelijkse dosis inspiratie
Sluiten