Ariela Slakhorst
Ariela Slakhorst Wooninspiratie 21 jul 2018

Instagram accounts die je moet volgen voor een flinke portie planteninspiratie

Groen, groener, groenst: planten zijn nog nooit zo hot geweest! De hashtag #plantsofinstagram telt zelfs 1 miljoen posts. Ja echt waar, 1 miljoen plaatjes van mooie, kleine en grote planten.

Dit zijn de allerleukste Instagram accounts die je echt moet volgen voor een flinke portie planteninspiratie. Handig om door de bomen de planten te kunnen zien…

Instagram om te volgen

Urban Farmstead – @urbanfarmstead

Deze plantenouder deelt dagelijks zijn landbouwavonturen en wij worden daar heel vrolijk van. Het instagram account @urbanfarmstead van tuinier Kyle Hagerty is mooi, maar ook erg handig. Je vindt er veel tips en die zijn wel zo fijn voor onze moestuintjes!

Instagram om te volgen

Cactus Magazine – @cactusmagazine

Dit is het instagram account die je moet volgen als je houdt van cactussen. Je vindt op @cactusmagazine alles, en dan bedoelen we ook echt alles, van cactussen. Denk: sokken, tatoeages en cupcakes.

Instagram planten volgen

Homestead Brooklyn — @homesteadbrooklyn

Plantenliefhebster Summer Rayne Oakes (zelfs haar naam klinkt als een plant) is het brein achter @homesteadbrooklyn. Haar Instagram account is een ode aan DIY tuinieren en staat vol met handige filmpjes. Summer is echt dol op planten! En met dol bedoelen we dat ze 700 plantenvriendjes in haar huis appartementje heeft staan. En dan is er nog haar kip, Kippee. Volgen dus!

Instagram planten volgen

Houseplant Club — @houseplantclub

Als je van kamerplanten houdt dan wil je bij dit clubje horen. De @houseplantclub is een waar online community voor kamerplantenliefhebbers (met 400K volgers, halloooo). Het Instagram account van de Houseplant Club is een lust voor het groene oog en we love it!

Instagram planten volgen

Plants on Pink – @plantsonpink

Onze eigen Nederlandse plantensensatie Lotte van Ballen kan natuurlijk niet ontbreken! Als je van planten en van roze houdt dan is @plantsonpink alles wat je nodig hebt. Op het account vind je planten in alle soorten en maten tegen verschillende roze achtergronden. Een topcombinatie, als je het ons vraagt.

Nog meer inspirerende artikelen over planten:

De leukste interieur crushes, talloze hacks en een eindeloze bron aan inspiratie. Rechtstreeks in je inbox. Meld je aan voor de Roomed Inspiratieboost.
[mc4wp_form id=”245779″]

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Instagram accounts die je moet volgen voor een flinke portie planteninspiratie
Sluiten