5x Instagram accounts die je moet volgen voor je dagelijkse dosis inspiratie

Urenlang kunnen wij scrollen door de eindeloze stroom aan Instagram accounts, wat ons weer inspireert om zelf aan de slag te gaan met onze camera, om vervolgens (ook urenlang) te twijfelen over het perfecte filtertje. Urenlang kunnen wij scrollen door de eindeloze stroom aan Instagram accounts, wat ons weer inspireert om zelf aan de slag te gaan met onze camera, om vervolgens (ook urenlang) te twijfelen over het perfecte filtertje. Graag steken wij jou aan met het instagram-virus.

Wil je onze selectie van vorige week zien? Kijk dan hier.

Anne Britt de Wit | @thestylevisitor
Fashion chick Anne Britt inspireert je met de mooiste outfits, de leukste spots en de fijnste flatlays. Haar monochrome stijl combineert ze met hier en daar een spatje kleur. Zelfs voor je interieur haal je inspiratie uit dit account, als is het alleen vanwege de kleurcombinaties.

Erin Perez Hagstrom | @calivintage
Vintageliefhebber Erin Perez is, naast moeder van twee, ook bezig met het opknappen van een pand uit de jaren twintig. En wij kunnen alvast verklappen dat haar interieur er nu al fantastisch uitziet.

Elsie Larson | @elsielarson
Elsie Larson is eigenaresse van de lifestylewebsite A Beautiful Mess en deelt op haar Instagram persoonlijke en kleurrijke kiekjes en zorgt ook voor de nodige interieurinspiratie. Last van een ochtendhumeur? De dag beginnen met dit account vrolijkt je vast op!

Rachel Denbow | @smileandwave
Weet jij hoe je moet weven? Na het zien van het account van Rachel Denbow wil je het meteen leren! Ze deelt op haar account de leukste ideetjes en DIY’s. (Psst: wat dacht je van deze macramé wandhanger, die je ook heel gemakkelijk zelf kunt maken)

Letterfolk | @letterfolk
Wij zijn dol op een letterbord voor in je interieur (kijk hier hoe je er zelf een maakt). Het bord maak je natuurlijk af met een spetterende tekst. Dit account biedt je meer dan genoeg inspiratie voor inspirerende, grappig en mooie quotes in je interieur.

Reageer op artikel:
5x Instagram accounts die je moet volgen voor je dagelijkse dosis inspiratie
Sluiten