5x Instagram accounts die je moet volgen voor je dagelijkse dosis inspiratie

Wij laten ons graag verliezen in de wonderlijke wereld van Instagram; een broedplaats voor fotografie, creativiteit en inspiratie. Urenlang kunnen wij scrollen door de eindeloze stroom aan Instagram accounts, wat ons weer inspireert om zelf aan de slag te gaan met onze camera, om vervolgens (ook urenlang) te twijfelen over het perfecte filtertje. Graag steken wij jou aan met het instagram-virus.

Daarom delen wij elke twee weken onze vijf favoriete Instagram accounts van het moment zodat ook jij je dagelijkse dosis inspiratie binnenkrijgt. De vorige keer hadden we een speciale party edition, onze favorieten daarvan vind je hier.

Jo Fagents | @sewandsaunders
Borduren is weer helemaal hip! En zoals we al eerder lieten weten, zijn ook wij fan. Borduren is namelijk allang niet meer zo ‘stoffig’ als dat het vroeger was. Tegenwoordig komen we op Instagram en Pinterest de mooiste creaties tegen. Net als de kunstwerkjes van Jo Fagents. Ze verkoopt haar borduursels via haar Etsy shop en geeft ons via Instagram een kijkje achter de schermen.

Symmetrical Monsters | @symmetricalmonsters
Perfectionisten opgelet! Dit account is een must follow voor iedereen die houdt van moderne architectuur. Maar vooral de mensen die ook nog eens een grote liefde hebben voor symmetrie en perfectie zullen dit account fantastisch vinden. Symmetrical Monsters is een verzamelaccount, wat betekent dat je hen kan taggen in je eigen foto’s en zo misschien wel een plekje krijgt in hun bijzondere eregallerij.

Minimal Setups | @minimalsetups
De droom van elke minimalist: een clean, opgeruimd bureau met alléén het hoognodige. Ook dit is een verzamelaccount. Opruimfreaks van over de hele wereld zenden hun foto in, om zo een plekje te krijgen in dit heerlijk minimalistische Instagram grid. Zou jij ook wel zo’n fijne opgeruimde werkplek willen hebben? Check dan onze deze handige DIY’s!

Rebekah Carey | @aandbcreative
Deze creatieveling uit San Francisco plaatst op Instagram prachtige foto’s van haar werk en projecten. Komen enkele foto’s je bekend voor? Dat kan kloppen. Wij gaven je eerder al een uitgebreid kijkje in het huis van deze Instagrammer. Ze woont namelijk in een schuur van maar 18 vierkante meter! Benieuwd geworden? Bekijk hier de foto’s!

Jordan Ferney | @ohhappyday
Het account van Jordan Ferney is een must follow voor je dagelijkse dosis DIY inspiratie. Ook wij nemen zo nu en dan een kijkje op haar blog en Instagram. Haar blog is gevuld met de leukste DIY’s en we denken dat het vooral voor de kids een feestje is om aan zo’n knutselwerkje te beginnen!

Over twee weken zetten we weer vijf van onze favorieten Instagram accounts op een rijtje. Volg in de tussentijd Roomed om helemaal op de hoogte te blijven van de laatste trends!

Reageer op artikel:
5x Instagram accounts die je moet volgen voor je dagelijkse dosis inspiratie
Sluiten