5 Instagram-accounts die je moet volgen voor je dagelijkse dosis inspiratie

Wij laten ons graag verliezen in de wonderlijke wereld van Instagram; een broedplaats voor fotografie, creativiteit en inspiratie. Urenlang kunnen wij scrollen door de eindeloze stroom aan Instagram accounts, wat ons vervolgens weer inspireert om zelf aan de slag te gaan. Graag steken wij jou aan met het Instagram-virus door onze vijf favoriete Instagram accounts van dit moment met je te delen.

Heb je de smaak te pakken? Bekijk dan onze favoriete accounts van de vorige keer.

Gina | @georginatwong
De 21-jarige fotografe Gina uit Londen legt de fijnste koffietafereeltjes, huizen en cafés vast op de gevoelige plaat. Niet alleen in haar eigen stad, maar ook als ze op reis gaat.

Cëe | @ardaisy_
Lief, zoet en heerlijk meisjesachtig. Wil jij jouw flatlay-skills graag verbeteren? Dan kun je zeker inspiratie halen uit de feed van Cëe.

Cree Ryan | @creeryan
Het is geen geheim: wij zijn dol op planten. Het account van Cree Ryan is er dan ook een naar ons hart. Ze maakt zelf macramé hangers die je in haar online webshop kunt kopen.

Chelsea Bieber | @chelsea_stylemutthome
Veel wit, Scandinavisch design en houttinten. Van een fijn interieur, kunnen wij nooit genoeg krijgen. Daarom is het Instagram-account van Chelsea Bieber ook zo’n feestje.

Oleysa Kuprin | @okuprin
Eten is een van onze favoriete hobby’s. Maar naar eten kijken doen we ook graag. Olesya Kuprin is foodfotograaf en legt gerechten op een smaakvolle manier vast. Oh, en haar katten houden ook wel van de camera..

Volg Roomed op Instagram
Volg jij ons al op Instagram? Ook hier inspireren we je dagelijks met de fijnste beelden!
>> @roomednl

Reageer op artikel:
5 Instagram-accounts die je moet volgen voor je dagelijkse dosis inspiratie
Sluiten