5x Instagram accounts die je moet volgen voor je dagelijkse dosis inspiratie

Wij laten ons graag verliezen in de wonderlijke wereld van Instagram; een broedplaats voor fotografie, creativiteit en inspiratie. Urenlang kunnen wij scrollen door de eindeloze stroom aan Instagram accounts, wat ons vervolgens weer inspireert om zelf aan de slag te gaan. Graag steken wij jou aan met het Instagram-virus door onze vijf favoriete Instagram accounts van dit moment met je te delen.

Nooit genoeg Instagram-inspiratie: bekijk hier de round up van vorige week nog even!

Chrisp Sheets | @crispsheets
Dit merk verkoopt niet alleen de meest stijlvolle dekbedden, maar ook prachtige posters en andere interieur-items. Crisp Sheets staat al een tijdje hoog bovenaan ons lijstje met favorieten. Zeker het checken waard! Vooraf kun je een kijkje nemen op hun Instagram account, waar je eindeloos geïnspireerd wordt.

>> Inspiratieboost: wit beddengoed met print en borduursels

Claire Mueller | @clairemueller
Op dit kleurrijke account vind je veel verschillende mooie kiekjes. Van flat lays tot interieur fotografie. Zeker een druk op de follow-knop waard als je timeline nog wel wat vrolijke invloeden kan gebruiken!

Moonloft | @moonloft
Dit is het account van de concept store Moonloft (Zwolle en Arnhem) en hoewel wij jammer genoeg persoonlijk nog nooit in de winkel geweest zijn, is er ook op hun Instagram pagina genoeg inspiratie te vinden. Ook hier vind je mooie flat lays van producten, vrolijke kiekjes van de kleurrijke winkel en nog veel meer!

Banksy | @banksy
Een verzameling met foto’s van de allermooiste kunstwerken van de wereldberoemde street-artist Banksy! Wie wil dat nou niet in zijn timeline? De kunstwerken van Banksy hebben altijd een diepere betekenis, vaak met een knipoog naar de politiek en zijn altijd humoristisch van aard.

Nordik Space | @nordikspace
Nooit genoeg random inspiration. We laten je dan ook graag kennis maken met onze nieuwste ontdekking: Nordik Space! Dit Instagram account zet de allermooiste Scandinavisch interieurs voor je op een rijtje. Enjoy!

Over twee weken zetten we weer vijf nieuwe Instagram accounts voor je op een rijtje. Kun je niet wachten? Volg dan voor nog meer dagelijkse inspiratie Roomed op Instagram!

Reageer op artikel:
5x Instagram accounts die je moet volgen voor je dagelijkse dosis inspiratie
Sluiten