Renée Leeuw
Renée Leeuw Uncategorized 26 sep 2016

Insta talk: #seaharvest

Wij laten ons graag inspireren door de wonderlijke wereld van Instagram, een broedplaats voor fotografie, creativiteit en inspiratie. Ondertussen zijn we dan ook behoorlijk bedreven in het eindeloos scrollen langs de steeds groter wordende stroom aan foto’s van de mooiste interieurs, de meest indrukwekkende plekken, de gaafste outfits en het lekkerste eten. En geloof ons, als we zeggen eindeloos, dan bedoelen we ook echt eindeloos: soms wel uren lang! Vooral de explore tab is bij ons favoriet. Hier ontdek je de mooiste foto’s van Instagrammers die je (nog) niet volgt, maar wel de moeite waard zijn. Deze zoekfunctie gebruiken wij veelvuldig en dan vooral in combinatie met een hashtag.

Afgelopen vrijdag vond het Roomed x Pesca x Hutspot Seaharvest dinner plaats. Misschien was je er wel bij of heb je het op Roomed voorbij zien komen en zo niet, dan kun je in dit artikel zien wat je hebt gemist. We hebben die avond namelijk onder vermelding van #seaharvest heel wat sfeerimpressies gedeeld via Instagram en het leek ons daarom leuk om dat te delen in de Insta Talk van deze week. We aten deze avond direct van de tafel, zonder bestek en zonder servies. Verwacht dus veel smaakvolle foto’s van garnalen pellers tot oester slurpers.

Fotograaf Iris Duvekot schoof ook aan tafel en maakte voor ons een heel fijne serie foto’s. Hieronder zie je alvast een deel van de foto’s. De rest vind je in ons fotoalbum of Facebook, dus kijk vooral of jij ertussen staat en tag je vrienden!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Insta talk: #seaharvest
Sluiten