Esmé Brinkman
Esmé Brinkman Tuin 15 augustus 2016

Insta talk: #plantsplantsplants

Wij laten ons graag inspireren door de wonderlijke wereld van Instagram, een broedplaats voor fotografie, creativiteit en inspiratie. Ondertussen zijn we dan ook behoorlijk bedreven in het eindeloos scrollen langs de steeds groter wordende stroom aan foto’s van de mooiste interieurs, de meest indrukwekkende plekken, de gaafste outfits en het lekkerste eten. En geloof ons, als we zeggen eindeloos, dan bedoelen we ook echt eindeloos: soms wel uren lang! Vooral de explore tab is bij ons favoriet. Hier ontdek je de mooiste foto’s van Instagrammers die je (nog) niet volgt, maar wel de moeite waard zijn. Deze zoekfunctie gebruiken wij veelvuldig en dan vooral in combinatie met een hashtag.

In deze Insta talk gaan we voor véél planten. We hadden prima kunnen zoeken op #plants, want ook bij deze hashtag scrollden we al langs de mooiste beelden. Maar, the more the merrier en dat geldt wat ons betreft zeker bij planten!

In dit artikel vertelden we je al de voordelen van het clusteren van je accessoires. Zeker wanneer je woont in een klein huisje of appartementje is dit een goed idee. Door het clusteren houd je een groot gedeelte van je interieur lekker rustig, waardoor de ruimte een stuk groter oogt. Vooral planten lenen zich hier goed voor. Combineer verschillende soorten, groottes, groentinten én potten met elkaar voor een speelse en unieke look. Wij zetten de leukste voorbeelden voor je op een rijtje.

Benieuwd waar wij onze plantjes kopen? Bij onze favoriete winkel Wildernis natuurlijk! En in dit artikel lees je hoe je die fijne Wildernis-stijl in huis haalt.

Wil je je planten verzamelen op het balkon of in de tuin? Gebruik daarvoor een mooie kast! In deze inpsiratieboost zetten we de coolste voorbeelden op een rijtje.

MEER INSTA TALK
Dit zijn volgens ons de mooiste foto’s van die immense trap in Rotterdam en in deze Insta talk gingen we niet voor planten maar voor bloemen!

Reageer op artikel:
Insta talk: #plantsplantsplants
Sluiten