Insta talk: #peacockchair

Wij laten ons graag inspireren via Instagram. Ondertussen zijn we dan ook behoorlijk bedreven in het eindeloos scrollen langs de steeds groter wordende stroom aan foto’s van de mooiste interieurs, de meest indrukwekkende plekken en de mooiste designs. En met eindeloos bedoelen we ook echt eindeloos, soms wel uren lang! Dat levert inspiratie én gespreksonderwerpen op en daarom roepen wij de Insta talk in het leven, waarin we een specifiek onderwerp uitlichten.

Deze keer zetten we de Peacock Chair in de spotlights. We spotten deze stoel eerder in dit huis in Wormerveer en ook bij ons bezoek aan Villa Nicola werden we verliefd op deze stoel. Een favoriet van de redactie dus!

Door het natuurlijke materiaal brengt de Peacock Chair direct een fijne bohemian sfeer met zich mee. En vooral in combinatie met een paar groene kamerplanten staat ‘ie te gek.

Je kunt de Peacock Chair beter niet in de regen en kou zetten buiten, maar op de veranda kun je ‘m daarentegen weer prima kwijt. Combineer de stoel met hangmatten, vloerkleden en vrolijke verlichting, zoals string lights.

En voor we het vergeten: volg jij Roomed al op Instagram?

Download Roomed's schoonmaakguide en krijg jouw keuken écht schoon

Meld je aan voor de mailing en ontvang 'm gratis in je inbox!

Reageer op artikel:
Insta talk: #peacockchair
Sluiten