Renée Leeuw
Renée Leeuw Architectuur 12 september 2016

Insta talk: #newyorkcitystreets

Wij laten ons graag inspireren door de wonderlijke wereld van Instagram, een broedplaats voor fotografie, creativiteit en inspiratie. Ondertussen zijn we dan ook behoorlijk bedreven in het eindeloos scrollen langs de steeds groter wordende stroom aan foto’s van de mooiste interieurs, de meest indrukwekkende plekken, de gaafste outfits en het lekkerste eten. En geloof ons, als we zeggen eindeloos, dan bedoelen we ook echt eindeloos: soms wel uren lang! Vooral de explore tab is bij ons favoriet. Hier ontdek je de mooiste foto’s van Instagrammers die je (nog) niet volgt, maar wel de moeite waard zijn. Deze zoekfunctie gebruiken wij veelvuldig en dan vooral in combinatie met een hashtag.

Momenteel vindt New York Fashion Week plaats en zien wij in onze tijdlijn heel wat streetstyle foto’s voorbijkomen. Op die foto’s zien we naast alle goed gestylede outfits ook het straatbeeld van New York: de gebouwen met fire escapes, de street art en natuurlijk de yellow cabs. Omdat New York een van onze favoriete steden is, vonden we dit een mooi moment om ons weer even in de Big Apple te wanen. Via Instagram dus. De hashtag #newyorkcitystreets brengt ons voor eventjes naar deze fijne stad!

En voor wie graag eventjes ín die mooie New Yorkse panden wil kijken: check even dit kleine appartement in New York, dat er eerst heel anders uitzag. Een totaal ander soort woning, maar ook heel gaaf, is deze loft met te gekke keuken.

En dan nog een belangrijke vraag: volg jij Roomed al op Instagram?

Reageer op artikel:
Insta talk: #newyorkcitystreets
Sluiten