Esmé Brinkman
Esmé Brinkman Uncategorized 17 december 2016

Insta talk: licht in de winterse dagen met #hueyourhome

Wij laten ons graag inspireren door de wonderlijke wereld van Instagram, een broedplaats voor fotografie, creativiteit en inspiratie. Ondertussen zijn we dan ook behoorlijk bedreven in het eindeloos scrollen langs de steeds groter wordende stroom aan foto’s van de mooiste interieurs, de gaafste outfits en het lekkerste eten.

En geloof ons, als we zeggen eindeloos, dan bedoelen we ook echt eindeloos! Vooral de explore tab is bij ons favoriet. Hier ontdek je de mooiste foto’s van Instagrammers die je (nog) niet volgt, maar wel de moeite waard zijn. Voor deze Insta talk gingen we op zoek naar de mooiste voorbeelden van lichtpuntjes in deze winterse dagen. In samenwerking met Philips plaatsten inspirerende Instagrammers de mooiste foto’s van hun interieur met fijne verlichting.

Wat zo tof is aan de Philips Hue lampen, is dat je je huis met één druk op de knop een andere sfeer kunt geven. De lampen van Philips draai je zo in je favoriete lampen. Je hoeft dus geen nieuwe armaturen aan te schaffen! Koppel de lampen aan de app op je telefoon en je kunt de verlichting heel gemakkelijk regelen. Stel bijvoorbeeld persoonlijke lichtschema’s (met een handige timer) in of geef je interieur een nieuwe look met een mooie kleur. Is je interieur wél toe aan een nieuwe aankoop? Dan heeft Philips ook een aantal stijlvolle armaturen met dezelfde voordelen als de light bulbs.

Volgens ons het belangrijkste voordeel: de Hue collectie van Philips bestaat uit LED verlichting en is ook nog eens heel duurzaam. Benieuwd naar meer informatie? Bekijk dan even de website!

Bekijk ook deze infographic: de juiste verlichting voor elke ruimte

Reageer op artikel:
Insta talk: licht in de winterse dagen met #hueyourhome
Sluiten