Insta talk: #detrap

Wij laten ons graag inspireren door de wonderlijke wereld van Instagram, een broedplaats voor fotografie, creativiteit en inspiratie. Ondertussen zijn we dan ook behoorlijk bedreven in het eindeloos scrollen langs de steeds groter wordende stroom aan foto’s van de mooiste interieurs, de meest indrukwekkende plekken, de gaafste outfits en het lekkerste eten. En geloof ons, als we zeggen eindeloos, dan bedoelen we ook echt eindeloos: soms wel uren lang! Vooral de explore tab is bij ons favoriet. Hier ontdek je de mooiste foto’s van Instagrammers die je (nog) niet volgt, maar wel de moeite waard zijn. Deze zoekfunctie gebruiken wij veelvuldig en dan vooral in combinatie met een hashtag.

In Insta talk praten we elke twee weken over een inspirerende hashtag. Of het nu gaat om actualiteiten, een bepaalde kleur, designer of een mooie stad; wij zetten de beste grams voor jou op een rijtje. Deze keer: #detrap. Zelf hadden we nog niet de kans om dit bijzondere bouwwerk bij het Groothandelsgebouw in Rotterdam te bezoeken, maar gelukkig zijn we door Instagram toch een beetje op de hoogte (letterlijk)!

Een foto die is geplaatst door Merle (@merlestadh) op

Een foto die is geplaatst door Renate (@mephonephotos) op

Een foto die is geplaatst door Manoah Biesheuvel (@manoahb) op

Een foto die is geplaatst door biebsieee (@biebs_leventje) op

Een foto die is geplaatst door Sulejman (@sulejmang) op

Een foto die is geplaatst door Maria Stamati (@maria_stamati) op

Een foto die is geplaatst door Sebastian van Damme (@svd_fotografie) op

Een foto die is geplaatst door …E… (@erki2804) op

Een foto die is geplaatst door Marieke (@mar1eke) op

Over twee weken hebben we weer een nieuwe Insta talk hashtag voor je. Ondertussen kun je op onze follow button klikken voor je dagelijkse dosis interieur inspiratie! Benieuwd naar onze favoriete Instagram accounts? Bekijk ze hier.

Download Roomed's schoonmaakguide en krijg jouw keuken écht schoon

Meld je aan voor de mailing en ontvang 'm gratis in je inbox!

Reageer op artikel:
Insta talk: #detrap
Sluiten