Insta talk: #OnMyEames

Wij laten ons graag inspireren via Instagram. Ondertussen zijn we dan ook behoorlijk bedreven in het eindeloos scrollen langs de steeds groter wordende stroom aan foto’s van de mooiste interieurs, de meest indrukwekkende plekken en de mooiste designs. En met eindeloos bedoelen we ook echt eindeloos, soms wel uren lang! Dat levert inspiratie én gespreksonderwerpen op. In deze Insta talk: #OnMyEames

Deze hashtag werd in het leven geroepen door Fredrik Risvik, een Instagrammer met een goed gevoel voor fashion en style én met een liefde voor de Eeames stoel. Hij begon naast zijn eigen account het Instagram account @onmyeames waarin hij vanzelfsprekend zijn eigen Eames in de spotlight zet en daarnaast andere grams met #OnMyEames regrammed.

Wil jij ook graag een Eames chair in huis, maar twijfel je nog een beetje vanwege het prijskaartje? Roomed’s Esmé had hetzelfde en zij vertelt je graag waarom een echte Eames zoveel beter is dan die knock-off.

En als je dan besluit om die echte Eames aan te schaffen, dan hebben wij een goed adresje voor je. Modern Vintage in Amsterdam heeft een heel mooie selectie Eames.

Kies je toch voor de namaak Eames? Let dan in elk geval even op deze dingen.

En volg je Roomed al op Instagram?

Reageer op artikel:
Insta talk: #OnMyEames
Sluiten