Lotte Wullems
Lotte Wullems Interieur 19 feb 2018

Get shit done: inspirerende quotes in je home office voor wat extra motivatie

Inspirerende quotes zijn al jaren niet weg te denken uit Pinterestproof interieurs. Voor de een is het zijn mantra, voor de ander is het niets meer dan een Xenos-cliché. Ik geef het toe: niet elke spreuk is even geslaagd, maar als je voor een mooie typografie en een originele tekst kiest, kan het zeker stijlvol uitpakken.

Werk jij regelmatig thuis en kun je zo nu en dan wel wat motivatie gebruiken? Ga dan voor zo’n inspirerende quote voor aan je muur. Kom op, gas erop!

inspirerende quotes
TDC
motiverende quote
Magdalena Bjornsdotter

Focus je op je doelen

Weleens van The Law of Attraction gehoord? Volgens deze Wet van de Aantrekkingskracht trek jij de dingen aan waar je je op focust. Heb je veel negatieve gedachten, dan zal dit zo blijven – maar zodra je hier een positieve draai aan geeft, dan zal je ook meer goede dingen aantrekken. Het visualiseren en uitspreken van je doelen en dromen kan je helpen deze te verwezenlijken. Dat kun je onder andere doen in de vorm van een inspirerende quote. Zegt het stemmetje in je hoofd steeds tegen je dat je het niet kan? Hang een poster op ooghoogte die jou het tegendeel laat zien. Richt je aandacht op wat je wil, niet op wat je niet wil. You can do it!

spreuk
Hello it’s Jo

Laat je persoonlijkheid zien

De een haalt zijn of haar motivatie uit een spreuk van Gandhi, terwijl de ander productiever wordt van een vleugje humor. Laat met een quote je persoonlijkheid spreken en maak zo van je thuiskantoor je eigen creatieve plekje.

Houd je meer van een minimalistische en grafische stijl? Maak dan een statement met je voorletter.

spreuk
Bxxlght

Ga aan de slag met je eigen quote

Je lijfspreuk kun je natuurlijk helemaal personaliseren. Wil je zelf een poster ontwerpen met een inspirerende tekst? Lees hier onze vier tips. Een andere favoriet van de redactie is een letterbord, waarmee je jezelf dagelijks weer kan inspireren met een leuke quote. Hier laten we je zien hoe je deze maakt.

>> bekijk ook deze fijne verzameling van esthetische interieurs met quotes als decoratie.

Download Roomed's schoonmaakguide en krijg jouw keuken écht schoon

Meld je aan voor de mailing en ontvang 'm gratis in je inbox!

Reageer op artikel:
Get shit done: inspirerende quotes in je home office voor wat extra motivatie
Sluiten