5 Instagram accounts die je moet volgen voor je dagelijkse dosis inspiratie

Wij laten ons graag verliezen in de wonderlijke wereld van Instagram; een broedplaats voor fotografie, creativiteit en inspiratie. Urenlang kunnen wij scrollen door de eindeloze stroom aan Instagram accounts, wat ons vervolgens weer inspireert om zelf aan de slag te gaan. Graag steken wij jou aan met het Instagram-virus door onze vijf favoriete Instagram accounts van dit moment met je te delen.

Meer inspiratie nodig? Bekijk dan onze favoriete accounts van de vorige keer.

Kirsten Skovbon | @skovbon
Deens minimalisme meets bohemian vibes. Als deze fijne combinatie jou wel aanspreekt, dan moet je zeker eens een kijkje nemen op het account van Kirsten. Ze bewijst dat een wit interieur alles behalve sfeerloos hoeft te zijn.

Hélène en Julien | @hejublog
Deze twee Franse architecten hebben een wel heel fijne handtekening. Pasteltinten, grafische vormen en items met een hoog hebben-gehalte. Wedden dat jij dat gevoel ook krijgt bij het zien van hun webshop?

Birgitte | @birgittetheresa
Bloemenmeisjes (en jongens) opgelet! Birgitte maakt de meest creatieve flatlays met zomerse bloemen. Van ijsjes tot een simpele koffie in een oase van lelies.

Michelle Catherine | @crazycatladyldn
Bizar weinig katten, voor een crazy cat lady. Wat dan wel? De fijnste plekjes, kleurrijke in Londen! Tijd voor een city trip, zouden we zeggen.

Sarah | @themintgardener
De talentvolle Sarah maakt prachtige aquarel tekeningen in een van onze favoriete thema’s: planten. Als je zelf graag wat creatiever wil zijn, haal je vast veel inspiratie uit de werkjes van Sarah.

Download Roomed's schoonmaakguide en krijg jouw keuken écht schoon

Meld je aan voor de mailing en ontvang 'm gratis in je inbox!

Reageer op artikel:
5 Instagram accounts die je moet volgen voor je dagelijkse dosis inspiratie
Sluiten