Inspiratieboost: zo douche je geheel in stijl

Douchen is voor de meeste mensen een belangrijk ritueel om de dag mee te starten of af te sluiten. Dat zie je ook terug in de inrichting van de badkamer. Steeds vaker wordt het ligbad vervangen door een luxe rainshower en dat is niet alleen vanwege ruimtegebrek in de badkamer. Wil jij de douche in jouw badkamer een stijlvolle update geven? In dit artikel zetten we een aantal inspirerende beelden op een rijtje.

Ben je fan van een lekker ligbad én een stomende douche? Dan is deze horizontale shower misschien wel iets voor jou. Kan je ‘s ochtends net even wat langer blijven liggen!

Bron: Homedit

Het ultieme vakantiegevoel bereik je uiteraard met een buitendouche. In ons koude kikkerlandje is het weer vaak niet goed genoeg om lekker buiten onder de douche te stappen. Maar met een paar slimme ingrepen creëer je binnen zo het gevoel van een buitendouche. Grenst je badkamer aan de tuin? Met openslaande deuren krijg je op een zonnige dag het gevoel dat je buiten staat te douchen. En met een glazen plafond heb je niet eens mooi weer nodig!

Dat het ook anders kan zie je in dit huis in Vietnam. Daar douchen de bewoners altijd buiten!

Daglicht heb je ‘s ochtends hard nodig om wakker te worden. Een badkamer met veel ramen en dus veel daglicht is daarom geen slecht idee. Met een raam boven de douche wordt jouw ochtendritueel nog fijner en is fit wakker worden gegarandeerd!

>> Come to the dark side… Douchen met griezel Darth Vader

Bron: Lushome