Inspiratieboost: zo breng je de natuur de slaapkamer in

Of je nu van kamperen houdt of niet; slapen in de buitenlucht is heerlijk. Aardetinten zorgen voor een rustgevende sfeer en dat is precies wat je nodig hebt in de slaapkamer! Met planten en bloemen haal je de natuur uiteraard letterlijk in huis, maar er zijn nog heel veel andere manieren om buiten naar binnen te brengen. In deze inspiratieboost zetten we de leukste nature bedrooms op een rijtje.

Bekijk ter inspiratie ook de mooiste slaapkamers met planten in de hoofdrol.

Struin het internet eens goed af en je vindt de gaafste soorten behang! Bij deze drie creaties waan je je bijvoorbeeld direct middenin de natuur. De kleuren van buiten komen er helemaal in terug en het fotobehang ziet er levensecht uit.

Verwerk verschillende robuuste materialen – zoals hout en steen – in je slaapkamer voor een stoere look.

Bron: Etsy

It’s all about the details! Door een paar kleine aanpassingen of toevoegingen kan je je interieur ook heel goed een natuurlijke look geven. Handig als je iets anders wilt dan bloemen en planten, maar toch een low budget manier zoekt om de natuur in huis te halen.

And last but not least: vrolijke groene patronen. Of dit nu op je muur, je dekbed of ergens anders terugkomt; een tropische opdruk zorgt voor een instant buitengevoel. Met het tropische dekbed slaap je zelfs letterlijk tussen de bladeren.

Ook leuk: zeven creatieve manieren om je bed op te maken

Bron: TELLKIDDO