Inspiratieboost: een kast in je home office als sfeermaker

Opbergruimte. Het klinkt praktisch en saai, maar wij zien het graag als een kans om je interieur te verrijken met een decoratief pronkstuk. Daarom inspireren we je met mooie kasten in verschillende stijlen die je home office extra opbergruimte én een stijlvolle boost geven. Win-win!

Over het pimpen van je home office gesproken. Wist je trouwens dat kunst aan de muur zorgt voor meer creativiteit?

Een industriële ladekast

Handig voor al je papierwerk en een lust voor het oog: een industriële ladekast is de perfecte, praktische sfeermaker. Het liefst eentje met een verweerde look. Dit stoere, metalen item is niet alleen geschikt voor liefhebbers van een rauwe stijl, maar kan ook juist een spannende tegenhanger zijn in een clean, Scandinavisch interieur.

Een string kast

Een string kast heeft de opbergvoordelen van een muurkast, maar oogt luchtiger doordat de planken open zijn. Plus je kunt de planken decoreren met planten, souvenirs en fotolijsten. Hier kun je zien hoe je er voor zorgt dat je string kast perfect gestyled is.

Om meer opbergruimte te creëren, kun je manden of dozen op de planken plaatsen. Wat dacht je van een gouden draadmand of een gevlochten exemplaar van zeegras, voor een natuurlijke look?

Retro design

Deze klassieke pareltjes zorgen voor instant karakter in je interieur en zijn tijdloos. Bovendien heb je op deze manier een bureau en kastruimte in één. Liefhebber van vintage? Hier vind je meer werkplekken in de mid-century stijl.

LEES MEER:
Wil je jouw werkplekje een nieuwe look geven, maar heb je weinig budget? Geen probleem! Check dan zeker eens deze zes supersimpele DIY’s voor je home office.