Inspiratieboost: wit beddengoed met print en borduursels

Er is niets fijner dan ‘s avonds in een heerlijk fris bed stappen. En wet weten zeker dat wit beddengoed dit geluksmomentje alleen maar groter maakt. In deze inspiratieboost laten we je zien dat een geheel wit opgemaakt bed echt niet saai hoeft te zijn. Integendeel! Wissel af met verschillende (subtiele) prints en kleine borduursels. Mix & match!

Bekijk ook: Low-budget je bed opmaken: 4 leuke tips

Natuurlijk geven we je ook graag een aantal tips voor waar soortgelijk beddengoed te koop is. Favoriet op de Roomed redactie is het Amsterdamse merk Crisp Sheets. Ook Urban Outfitters heeft een aantal fijne varianten te koop.

Heb je al fijn effen, wit beddengoed? Hiermee kun je ook heel goed mixen en matchen! Koop dan alleen een aantal bijzondere kussenslopen en een mooi sprei of plaid. Een hoeslaken in pasteltint zorgt ook al voor een bijzondere look!

Wist je dat je een aantal dingen beter kunt verbannen uit de slaapkamer? Zoals de wasmand, je mobiele telefoon en gelezen boeken. Lees even dit artikel, houd je nachtkastje net zo minimalistisch als hierboven en we weten zeker dat je een veel betere nachtrust zal hebben!