Inspiratieboost: werkplek with a view!

Veel mensen denken dat een bureau voor het raam geen slimme zet is, omdat je dan alleen maar naar buiten staart in plaats van te werken. Maar niets is minder waar. Af en toe even niks doen is juist goed voor je creativiteit. En met een werkplek voor het raam vang je veel licht, wat weer goed is voor je productiviteit. Dubbel voordeel dus! Om je te inspireren zijn wij op zoek gegaan naar de mooiste werkplekken voor het raam. Enjoy!

Een werkplek bij het raam is altijd een goed idee, maar in een klein appartement is het extra slim. Kijk maar in dit appartement in Parijs, waar de ruimte bij het raam benut is om een klein bureautje te maken.

werkplek

Bron: My Home

werkplek

werkplek

Bron: Lushome

Het voordeel van een bureau bij het raam is dat je ruimte benut die je anders niet zou gebruiken. Heb je bijvoorbeeld een nisje over, dan is dat een ideale plek om een bureautje te maken. Zo haal je echt het meeste uit je interieur! Heb je thuis geen plek voor een bureau bij het raam? Dan hebben we nog een paar tips hoe je in een klein hoekje toch een fijne home office creëert.

werkplek

Bron: Kinarino

werkplek

werkplek

Deze interieurstylisten in Australië hebben het goed begrepen. In hun gezellige kantoor maakten ze ramen voor hun bureau’s, zodat ze altijd van de prachtige subtropische tuin kunnen genieten die rondom het kantoor ligt.

werkplek

Bron: Decor8

werkplek

werkplek

>> De home office van dit gave appartement kijkt uit over heel New York

werkplek

werkplek

werkplek

Lukt het niet om je bureau voor het raam te zetten? Geen probleem, je kan het bureau natuurlijk ook dichtbij het raam zetten, zodat je evengoed profiteert van het gezonde daglicht. Zo kan je ook nog af en toe naar buiten kijken en je creativiteit z’n werk laten doen!

werkplek

Bron: Makeover

werkplek

werkplek

Bron: Zanita

Kan jouw productiviteit wel een boost gebruiken? Met deze zes stylingstips creëer jij een werkplek die jouw productiviteit verhoogt!

Reageer op artikel:
Inspiratieboost: werkplek with a view!
Sluiten